Poliţia Comunitară responsabilă de siguranţa cetăţenilor de Sărbători

379

ion tudor facuta de minePoliţia Comunitară Târgu-Jiu a stabilit deja Comandamentul de Sărbători, format din agenţii care se vor ocupa strict de siguranţa cetăţenilor, ordinea publică, precum şi pentru fluidizarea traficului,

care, pe zi ce trece, este din ce în mai aglomerat datorită apropierii Sărbătorilor de Iarnă. „Vom avea în vedere şi organizarea unor patrule în zonele populate mai mult de tineri, iar cerşetorii care îşi vor face veacul pe străzile Târgu-Jiului, vor fi trimişi în localitatea de domiciliu, iar cei care au antecedente li se va face dosar penal”, ne-a declarat Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu. Acesta a mai spus că membrii unităţii pe care o conduce vor fi mereu în stradă cu Poliţia Rutieră, la trecerile de pietoni, dar şi în intersecţiile aglomerate. „Nu vom scăpa din vedere nici efectuarea unor controale stradale a comercianţilor şi fac apel la cetăţeni să aibă grijă ce şi de unde cumpără”, a menţionat Tudor. El a mai spus că împreună cu Direcţia de Protecţie Socială Târgu-Jiu vor oferi sprijin persoanele cu o stare de sănătate precară. „Dacă va fi nevoie, bolnavilor le vom căra şi sacoşele cu cumpărături, asta pentru a preveni înrăutăţirea stării de sănătate mai ales când vremea este nefavorabilă”.

Tot Ion Tudor a făcut apel către agenţii economici şi cetăţeni să-şi cureţe zăpada din faţa magazinelor sau a curţilor. „Nu este doar o rugăminte, deoarece prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 19 din data de 28 ianuarie 2002, nerespectarea acestui apel constituie contravenţie şi se sancţionează cu sume de la 50 la 100 de lei”.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here