Policlinica Târgu-Jiu a încasat aproximativ 930.000 lei, de la începutul anului

563

Ambulatoriul integrat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu are încasări din ce în ce mai însemnate. Potrivit managerului Tiberiu Tătaru, de la începutul anului până în prezent, în conturile unității au intrat 927.270 de lei în urma, serviciilor medicale efectuate în Policlinică.

Cabinetele medicale din Policlinica Târgu-Jiu sunt solicitate de tot mai mulţi gorjeni. Serviciile medicale contra-cost aduc venituri frumoase unităţii.
Cei mai mulţi bani sunt obţinuţi în această perioadă din întocmirea fişelor medicale, dar şi din eliberarea atestatelor pentru şoferii profesionişti.
„Policlinica aduce importante venituri. De la începutul anului și până în prezent am avut încasări în valoare de 927.270 de lei, din care 114.400 de lei din fișe pentru siguranța auto”, a precizat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
Banii proveniţi din încasările Policlinicii sunt utilizaţi pentru îmbunătăţirea hranei bolnavilor, medicamente şi alte achiziţii pe care le doreşte conducerea spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here