PNL Gorj pune un fost rutierist să candideze pentru Primăria Telești

611

Constantin Croicu, fost polițist, în prezent pensionar, este candidatul anunțat, joi, de PNL Gorj pentru alegerile parțiale din comuna Telești, care vor avea loc luna viitoare. Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj, are încredere în șansele fostului salariat al Poliției Rutiere, candidatul fiind validat de BPJ-ul organizației.

 

“Avem mare încredere în domnul Croicu şi în campania pe care o vom face la Teleşti, dacă analizaţi acest traseu de la Târgu-Jiu până la ieşirea din judeţ către Severin, o să observaţi că Teleştiul este singura comună care a mai rămas PSD. Acum avem de gând să schimbăm şi culoarea comunei Teleşti, să o facem liberală. N-am face decât să definitivăm politica liberală cel puţin în zona aceasta a judeţului”, a declarat liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, într-o conferinţă de presă.
Constantin Croicu a fost poliţist în cadrul Serviciului Rutier până la data de 1 septembrie 2017. “Am activat până la 1 septembrie în cadrul Serviciului Rutier Gorj, m-am despărţit de această instituţie şi vreau să îmi continui activitatea în acelaşi minister, dar în alt profil, administraţie. O să prezint un program cu toate lucrurile pe care vrem să le realizăm în cadrul comunei şi pentru cetăţenii acestei comune în momentul în care îmi voi depune candidatura. Am crescut în Teleşti, locuiesc acolo şi vreau să fac ceva pentru cetăţenii mei din comună. Nu cred că va fi o competiţie grea, sunt sigur că voi câştiga aceste alegeri”, a precizat Croicu. Localnicii din Telești vor ieși la urne la începutul lunii noiembrie. Aceștia își vor alege un nou primar pentru că Romulus Bîldea a demisionat, după un litigiu eșuat cu ANI. Nu a plecat însă și din politică. Se pregătește pentru alegerile din 2020. PSD și ALDE și-au stabilit până acum candidații, adică pe Ion Mischie și pe Cristian Mischie.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here