PNL Gorj, pregătit de prezidenţiale, după definitivarea reorganizării – Răuţ, preşedintele organizaţiei de la Motru

418

raut1Organizaţia liberală de la Gorj se pregăteşte la rândul ei pentru alegerile prezidenţiale. Reorganizarea filialelor locale a dus la înlocuiri printre activiştii liberali din teritoriu, Biroul Permanent Judeţean a PNL Gorj numindu–i preşedinţi interimari ai birourilor locale pe responsabilii de zone.

Astfel, Ion Răuţ, purtătorul de cuvânt al filialei judeţene, a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei de la Motru. În zona sa de răspundere intră atât municipiul cât şi comune învecinate acestuia. „Procesul de organizare a birourilor locale e definitivat în forma de interimat, acolo unde rezultatele au impus acest lucru” declara Ion Răuţ.
„PD-L reprezintă o guvernare dezastruoasă”
Organizarea liberalilor în Gorj se face în concordanţă cu hotărârile organismelor de conducere PNL, nefiind ignorate nici evenimentele politice, care au loc înainte de data alegerilor pentru preşedinţia României.
Liberalii gorjeni se manifestă a fi în dezacord total cu acţiunea democrat-liberalilor şi a preşedintelui Băsescu, care a generat o criză politică fără precedent. „PNL consideră că acţiunea fulger a PD-L arată nerăbdarea cu care au vrut să pună mâna pe pârghiile electorale. Nu aveau nici un alt motiv să se grăbească în acest fel. Cu atât mai mult cu cât prefecţii, convenţional sunt apolitici. Aşadar, acest război de o noapte al PD-L-ului, nu arată decât dorinţa de a fi la timona alegerilor pentru a le frauda. Prin guvernare dezastruoasă, PD-L imprimă un regres greu de surmontat al democraţiei!”, mai declara preşedintele interimar al organizaţiei municipale Motru.
O.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here