Pițian, chemat sub tricolor

545

Andrei Pițian continuă tradiția clubului Pandurii în ceea ce privește aportul echipei gorjene la loturile naționale în ultimii ani. Tânărul mijlocaș gorjean a fost convocat de Cristi Dulca la naționala under 21 a României pentru meciul amical contra Poloniei.
Promovat în mod constant în acest sezon de Edi Iordănescu la prima echipă a Pandurilor, unde a prins în turul sezonului regulat șapte partide, în trei dintre ele fiind introdus ca titular, Andrei Pițian a prins lotul de 18 jucători ce vor face deplasarea pentru jocul amical din Polonia, acest joc fiind unul de pregătire a partidelor oficiale pe care naționala de tineret le are de disputat în preliminariile Campionatului European de tineret ce va avea loc în 2017. Meciul va avea loc astăzi, la Bialystock, iar din lotul convocat de Dulca mai fac parte jucători precum Nedelcearu, Enceanu, Ștefănescu, Tudorie sau Calcan.
În acest an, naționala de tineret va mai disputa două jocuri oficiale în preliminariile Campionatului European de tineret, pe 13 noiembrie, acasă, cu Danemarca și pe 17 noiembrie, în deplasare, cu Țara Galilor.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here