Petrecere de Ziua Educaţiei, pentru copiii cu deficienţe

385

copii cu deficiente (2)De Ziua Educaţiei, copiii cu deficienţe din Centrul pentru Educaţie Incluzivă au avut parte de o mică bucurie. Pentru aceştia a fost organizată o petrecere la un restaurant din Târgu-Jiu, la eveniment participând peste 120 de micuţi.

Copiii cu deficienţe au uitat, pentru câteva ore, de grijile şi neputinţele care le umplu viaţa. Aceştia s-au simţit copii normali şi sănătoşi în cadrul unui eveniment organizat de Asociaţia Umanitară „Iunona”, condusă de Nicu Baiu. Cei 126 de copii din Centrul pentru Educaţie Incluzivă din Târgu-Jiu au avut parte de o petrecere ca la carte, la un restaurant, cu suc, prăjituri, muzică şi surprize de tot felul. Pentru a fi siguri că micuţii nu pleacă cu mâna goală, organizatorii au gândit şi un moment mai special.

copii cu deficiente (26)La intrare, copiilor li s-a pus în piept câte o inimioară de carton pe care să găsea câte un număr. Ulterior, când au aflat că numerele din pieptul lor coincid, de fapt, cu numărul unei jucării pe care au primit-o, copiii au fost foarte bucuroşi, trecând prin mari emoţii când s-au aflat în faţa mesei cu jucării, unde trebuiau să caute pe cea care purta numărul lor.

Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here