Peşte cu maioneză

168
Ingrediente:
0,5 kg şalău, o ceapă, 0,5 kg cartofi, maioneză, verdeaţă

Mod de preparare:
Se curăţă peştele de solzi şi organe, se spală, se tranşează şi se fierbe în apă cu sare. Se lasă la răcit. În aceeaşi apă se fierb cartofii curăţaţi de coajă şi spălaţi. Se curăţă şi se spală ceapa, se taie peştişori şi se pune într-un castron, presărându-se peste ea puţină sare. Se taie cartofii şi se pun peste ceapă. Când s-a răcit peştele, se aleg oasele cu grijă, iar bucăţelele de peşte se pun în castron şi se amestecă uşor cu ceapa şi cartofii, apoi se toarnă maioneza. Deasupra se presară verdeaţă tocată mărunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here