Peste 100 de profesori din Gorj au ieșit la protest

611

Aproximativ 100 de profesori au protestat, ieri, între orele 12.00-14.00, în Piața Prefecturii Gorj. Acțiunea a fost organizată de Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământ Gorj. Dascălii au cerut, printre altele, salarii decente și respectarea hotărârilor judecătorești. ”Nu avem siguranța că mărirea salarială promisă, începând din 01.01.2018, va fi respectată. U.S.L.I. cere urgent termene concrete de rezolvare a acestor nemulțumiri”, au precizat reprezentanții Uniunii Sindicatelor Libere din Învățământ Gorj.
Nu au lipsit nici gafele. Unul dintre profesori ținea în mână o pancartă cu mesajul ”Învățământul, cenușereasa țării”, în loc de cenușăreasa. ”Sunt profesor la Roșia de Amaradia.

Nu am observat că e scris greșit. Nu l-am făcut eu. Indiferent cum este scris, mesajul este corect, adică nu mi se pare normal ca, tot timpul, învățământul să fie într-adevăr ultima preocupare a guvernanților și mi se pare destul de ciudat că, inclusiv la ultima rectificare de guvern, s-au luat bani de la învățământ și s-au dus în alte buzunare”, a declarat profesorul Marian Iliuș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here