Pescar, mort în Jiu

446

bscap0135Un bărbat în vârstă de 58 de ani din municipiu a fost găsit mort vineri în albia râului Jiu. Victima era pasionată de pescuit, şi se pare că hobby-ul său i-a fost, de această dată, fatal.

Omul a fost scos din apă lângă barajul de la Piaţa Mare. Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Gorj prezenţi la faţa locului au încercat să îl resusciteze pe înecat, peste o jumătate de oră, dar efortul lor nu a avut niciun rezultat. Deocamdată nu se cunosc cu exactitate cauzele morţii acestuia.

Petre Golea şi-a ajutat fiul vineri care are un stand în bscap0140Piaţa Litovoi. În pauza de masă a plecat la pescuit. La scurt timp a fost găsit de doi pescari, dar era deja inconştient. Oamenii au fost cei care au anunţat ambulanţa. ,,L-am găsit cu faţa în jos. Nu ştiu ce s-a întâmplat”, a declarat unul dintre martori. ,,Cred că a intrat să adune peşti, pentru că după ce scade barajul mai rămân peşti, de fapt avea pe lângă el câţiva peşti şi o plasă de pescuit”, a completat celălalt pescar. Omul a fost resuscitat 45 de minute, dar era deja în stop cardio respirator.

Poliţiştii fac anchetă

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj au declanşat o anchetă paralel cu cea făcută de medicii legişti care vor da şi ei un verdict. Operaţiunea de verificare a victimei a fost îngreunată deoarece aceasta se afla în albia apei, iar coborârea s-a făcut cu ajutorul pompierilor de la ISU Gorj. Toţi au coborât şi au urcat spre cel înecat cu ajutorul unor corzi.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here