Periile de păr, un accesoriu foarte important

457

photolibrary_rf_photo_of_woman_brushing_hairCumpărăm cele mai bune şampoane, măşti pentru păr, tratamente şi tot felul de cosmetice, dar când e să ne gândim la periaj nu prea dăm importanţă periei şi pieptenelui potrivite. Să te piepteni de nu ştiu câte ori pe zi, aşa cum e normal devine o corvoadă pentru cosiţele tale dacă ai folosi ustensilele nepotrivite.

De cele mai multe ori femeile nu dau prea mare importanţă produselor cu care îşi aranjează părul, iar pentru aceasta iată o listă cu perii, în funcţie de părul tău şi de coafura pe care doreşti să o ai.

Peria zilnică

Pentru pieptănatul zilnic, dacă ai părul în şuviţe de lungime medie, nici drepte, nici buclate, cea indicată este peria ovală, cu un melanj de peri sintetici şi naturali.

Firele din păr de porc mistreţ vor acţiona ca un masaj pentru scalp. Mai mult, vor îmbunătăţi circulaţia sanguină şi vor repartiza sebumul pe întreaga lungime a părului.

Smocurile de nailon sunt elastice şi moi şi vor asigura protecţie părului.

Perie recomandată părului ud

După ce a fost spălat, părul devine mai sensibil şi mai casant, aşa că în acest sens se va utiliza peria-paletă.

Acest produs fiind destinat şi părului lung sau dacă vei să îţi îndrepţi părul după uscare, deoarece netezeşte şi îmblânzeşte firele care nu stau pieptănate.

Perie rotundă

Pentru părul semi-ondulat sau pentru un plus de volum şuviţelor tale, foloseşte peria rotundă, mare.

Când îţi usuci părul învârte şuviţele pe perii deşi ai periei.

Astfel vei avea o coafură bogată, cu bucle mari, dinamice, flexibile.

Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here