PERCHEZIȚII LA SEDIUL POLIȚIEI TÂRGU-JIU: Un agent a fost reținut pentru luare de mită și trafic de influență

528

Gabriel Negoiță, un agent din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, a fost reținut, aseară, pentru patru infracțiuni de luare de mită și șapte infracțiuni de trafic de influență. Surse judiciare susțin, pentru Gorjeanul, că  omul legii a fost ridicat de anchetatori ieri-dimineață,  în timp ce se afla la serviciu, iar după mai multe ore de audieri a fost condus în arest. Procurorii au efectuat percheziții atât în sediul Poliției Târgu-Jiu, în biroul agentului, cât și la domiciliul acestuia. ”Da, s-a făcut o percheziție!”, a confirmat pentru Gorjeanul, Nicolae Negrea, șeful Poliției municipiului Târgu-Jiu. Colegii lui Gabriel Negoiță susțin că nu a creat niciodată probleme la locul de muncă. Acesta este acuzat că, în timp ce efectua cercetări într-o cauză penală, s-ar fi împrietenit atât cu persoana vătămată, cât și cu suspectul și ar fi oferit informații din dosar.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore a suspectului Negoiţă Gabriel, agent de poliţie la Poliţia Municipiului Târgu-Jiu.

Acesta este cercetat pentru săvârşirea, în perioada 2015 – aprilie 2017, a patru infracţiuni de luare de mită, 7 infracţiuni de trafic de influenţă şi o infracţiune de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii.

Ancheta continuă, pentru stabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea de infracţiuni, urmând ca în cauză să fie dispuse măsuri legale”, a precizat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here