Percheziții la Săulești și Târgu-Jiu

632

Poliţiştii din Târgu-Cărbunești au efectuat, ieri dimineață,patru percheziţii, dintre care trei în case din Săulești și una în municipiul Târgu-Jiu, la persoane acuzate de furturi din locuinţe. Vizată a fost o familie din Săulești, iar unul dintre suspecți este minor. Acesta a fost ridicat de polițiști dintr-un apartament din Târgu-Jiu, în care stătea cu chirie.
”Poliţiştii au pus în executare patru mandate de percheziție, la domiciliul a trei persoane de pe raza comunei Săulești și unei persoane de pe raza municipiului Târgu-Jiu. Din cercetările efectuate de polițiști a reieşit faptul că, în perioada noiembrie 2015 – iulie 2016, cei în cauză ar fi comis patru furturi din locuinţe de pe raza județului. În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe bunuri constând în aparatură electrică, electronică, mobilier și alte bunuri de uz casnic, care au fost dovedite a fi provenite din săvârșirea infracțiunilor de furt. Persoanele implicate urmează a fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale”, anunță IPJ Gorj.
Surse susțin că hoții ar fi furat veselă, obiecte de mobilier și prosoapele care erau pregătite pentru o înmormântare. Cele mai multe fapte ar fi fost comise în locuințe din Târgu-Cărbunești.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here