Percheziții în Motru și Dolj

813

Polițiștii de investigare a criminalității economice au efectuat, ieri dimineață, trei percheziții domiciliare, două în Motru și una în județul Dolj, la persoane acuzate că au făcut afaceri ilegale cu țigarete. După descinderi, trei persoane au fost conduse la audieri.

”Ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj, împreună cu poliţiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru, cu sprijinul Serviciului Operaţiuni Speciale Gorj, au continuat cercetările într-un dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru.

Cu această ocazie au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, două pe raza municipiului Motru şi una în județul Dolj, comuna Daneţi, fiind identificate opt kilograme de tutun mărunţit, 6.000 de tuburi, 300 de țigarete şi cinci dispozitive pentru confecţionat țigări.

Totodată, au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, fiind conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj o femeie de 40 de ani și un bărbat de 68 de ani, ambii din municipiul Motru și o altă femeie de 48 de ani, din comuna Daneţi, județul Dolj.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, în afara antrepozitului fiscal, pe teritoriul României, a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete sau un kilogram de tutun mărunţit”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj. După audieri, polițiștii au dispus și măsurile preventive în acest caz.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here