Pentru absolvenții de la Automatică și Informatică ai UCB – Centrul de Calcul Târgu-Jiu este soluția de a profesa acasă!

1132

Societate de tradiție a județului Gorj, Centrul de Calcul Târgu-Jiu rămâne o alternativă viabilă pentru absolvenții facultății de Inginerie a Universității “Constantin Brâncuși” care, la finalizarea studiilor, pot rămâne să-și facă meseria acasă, în județul Gorj. A declarat-o, joi, în fața studenților chiar directorul Bebe Viorel Ionică, care le-a explicat tinerilor care studiază discipline din domeniul IT la instituția de învățământ superior din municipiu că pot face practică la această firmă, în baza unui parteneriat cu UCB. Ionică i-a mai asigurat pe viitorii absolvenți că pot chiar să se angajeze în societatea care deține poziția de lider în domeniul serviciilor de tehnologia informațiilor.

Însoțit de doi absolvenți ai Facultății de Inginerie, specializarea Automatică și Informatică ai UCB, acum angajați de marcă ai Centrului de Calcul Târgu-Jiu, directorul Bebe Viorel Ionică le-a demonstrat studenților universității de stat că firma de tradiție pe care o conduce poate oferi satisfacții profesionale și stabilitate celor care aleg să lucreze la această societate de prestigiu pentru județul Gorj. Andrei Iorga și Anca Brînzan le-au spus, la rândul lor, studenților că ei au ales să nu plece din județ, la finalizarea studiilor, deși calitățile lor profesionale le-ar fi deschis oricând ușile marilor companii de profil din țară și străinătate. Asta, deoarece au găsit în Centrul de Calcul Târgu-Jiu o oportunitate de a-și pune în practică proiectele într-un mediu de lucru profesional, acum ei făcând parte dintr-o echipă de profesioniști de calibru la nivel județean și nu numai.

Și voi puteți fi angajați la Centrul de Calcul!
“Centrul de Calcul Târgu-Jiu este un angajator de valoare pe piața IT, societatea având 70 de salariați în prezent, iar numărul va crește. Și voi puteți face parte dintre angajații acestei firme, societatea având deja un parteneriat cu UCB’’, le-a transmis tinerilor directorul Centrului de Calcul Târgu-Jiu. Directorul Ionică, susținut de profesorii universitari prezenți la eveniment, le-a mai povestit zecilor de studenți de la UCB veniți să vadă oferta firmei din municipiu, care a fost parcursul său profesional, dar și creșterea societății de IT pe care o conduce, prin dezvoltarea permanentă și prin punerea la dispoziția clienților a unor servicii noi. Programele IT realizate de Centrul de Calcul, și asta chiar de foști absolvenți ai UCB, sunt, de altfel, de mult la dispoziția societăților de stat și private de la nivelul întregii țări. O parte a studenților, prezenți la prezentarea Centrului de Calcul, au declarat înainte de începerea evenimentului că sunt tentați să plece în orașele mari ale țării și chiar în străinătate, deoarece nu există angajatori pentru ei la nivelul județului Gorj. După eveniment însă părerile multora dintre viitorii absolvenți de Automatică și Informatică s-au schimbat, tinerii înțelegând că dacă vor să profeseze în județul unde s-au născut o pot face la fel ca și în marile centre urbane. Și asta chiar la o firmă serioasă cu o tradiție de peste patru decenii în servicii de tehnologia informației.

Unitate de măsură a standardului de calitate
Directorul de Marketing al societății, Ionel Scăunașu, prezent la eveniment, a explicat la rândul său că Centrul de Calcul SA Târgu-Jiu este o casă de software, de tradiție în județul Gorj, unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologie a informației din regiune, un brand recunoscut și la nivel național, care are nevoie de tineri de valoare.“Centrul de Calcul Târgu-Jiu şi-a propus să se constituie într-o adevărată unitate de măsură a standardului de calitate pentru produsele și serviciile furnizate pe piață, contribuind astfel la formarea și dezvoltarea sistemelor informatice, precum și la creșterea valorii organizaționale a companiilor’’, a conchis Bebe-Viorel Ionică.
ANAMARIA STOICA

1 COMENTARIU

  1. Felicitari Centrului de Calcul si conducerii acestei institutii. De-a lungul celor peste patruzeci de ani de activitate , aici s-au format zeci de programatori si utilizatori de sisteme informatice care au contribuit apoi la informatizarea multor institutii din Gorj. Continuand traditia , si in prezent programele IT ale Centrului de Calcul sunt la mare cautare , pentru ca ofera solutii tehnice dintre cele mai moderne si mai eficiente . Centrul de Calcul reprezinta astazi ,ca si ieri , emblema informaticii in judetul nostru, Inca odata felicitari si mult succes pe mai departe intregului colectiv al institutiei, un colectiv de adevarati profesionisti .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here