Pensionarii târgujieni s-au distrat ieri cu vin fiert şi mâncare de post

367

DSCN1874Ieri, la Clubul vârstei a III-a nr. 4 din strada Olteniţei a avut loc un spectacol şi o masă festivă pentru pensionarii cluburilor din municipiu.

Acesta a fost organizat cu ocazia Sfântului Nicolae. „Am ales ziua de 4 decembrie deoarece e sfârşit de săptămână, iar duminică nu ne puteam întâlni cu pensionarii”, ne-a declarat Teodora Ciobanu, directoarea Direcţiei de Protecţie Socială(DPS) Târgu-Jiu. Ea a menţionat faptul că şi în acest an, când spectacolul se află la a IX-a ediţie, pensionarii aşteptau întâlnirea de Sfântul Nicolae. „Suntem bucuroşi că putem să le aducem un pic de bucurie cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă”, a completat directoarea.

DSCN1885Astfel, sutele de pensionari târgujieni prezenţi ieri la Clubul de pe Olteniţei au avut parte de un spectacol oferit de artiştii Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu, de vin fiert şi preparate de post, începând cu orele prânzului. Alături le-au fost angajaţii DPS Târgu-Jiu, dar şi viceprimarul municipiului, Roman Bărbuţi.Spectacolul de ieri a reprezentat deschiderea activităţilor organizate de DSP Târgu-Jiu pentru cluburile vârstei a III-a de pe raza municipiului pentru Sărbătorile de Iarnă. El va fi precedat de evenimentul „Un Crăciun pentru fiecare” de pe data de 17 decembrie de la Sala Sporturilor, când pensionarii şi persoanele defavorizate vor primi mâncăruri tradiţionale şi vor asculta muzică populară. De altfel, manifestarea va fi succedată de o expoziţie de icoane şi ornamente specifice tot la Clubul din Olteniţei, intitulată „Miracolul Crăciunului” pe 18 decembrie, când se va recrea atmosfera din ajunul Sărbătorii Sfinte.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here