Pene

509

Stau şi mă gândesc: oare de ce nu se astâmpără guvernanţii de ieri, de ce continuă o luptă ipocrită atât subterană, cât şi făţişă, pentru a şubrezi puterea instaurată prin alegeri libere, axată pe principiile sacre ale democraţiei.

Desigur că regretul că nu mai pot fura, ca până ieri, că nu mai pot „tăia şi spânzura după voie!”…
Şi pentru asta dezbină USL-ul…Prin diferite metode. Precum metoda: „Penelor”!
Se ştie că există diferite „pene”: de motor, de cauciuc, de curent, de spart lemne…Nu despre ele vreau să vă vorbesc, ci despre „penele de spart USL-ul” pe principiul spargerii unui butuc de lemn: se introduce „pana” de astă dată formată din cuvinte mincinoase, în „deschizăturile” din „Alianţă”…Şi se bate! Cu ciocanul minciunii. Doar, doar se v-a crăpa!
Primul puitor de pene e Băsescu. Pune pene pe la toate uşile sau ferestrele deschise, atât în cadrul USL cât şi prin presa scrisă sau TV. (Apropo, de ce acuză fostul „România-TV” că este un post uselist? Nu prea se vede! Pune pene şi pile la toate evenimentele concurând cu OTV-ul. Pune pene şi în toate instituţiile de forţă, precum CSM, prezidând personal prima zi de alegeri şi călcând constituţia, pe care o ţinea în mână şi din care recita mincinos numai ce-i convenea, dictează numirea Oanei Smith Hăileală în funcţia de preşedinte CSM. Şi apropo de această doamnă care ar trebui să se uite în oglindă şi să scuipe ca să nu se deoache, procurori de formaţie şi care mai înainte a trimis la închisoare pentru 13 luni pe un român, care apoi a fost achitat de toate instanţele. Această doamnă este de o obrăznicie şi răutate demnă de un erou al lui Hugo din „Mizerabilii”, şi conform nu doar legii ci şi echilibrului un procuror nu poate conduce judecători, procurorul fiind o parte din întreg (partea fiind procurorul iar întregul judecătorii).
Să sperăm că aceste pene vor fi dejugate şi se va instaura democraţia şi în justiţie pe care preşedintele vrea să şi-o păstreze ca o armă de luptă împotriva USL-ului.
Se seamănă îndoială între „Cei Doi Mari”: Ponta şi Antonescu, apărând impresia (chiar pesedista), împărţirii de funcţii neconforme cu înţelegerile Ponta-Antonescu (aducând din nou în discuţie „pana Tăriceanu”).
Se demigrează statul român şi istoria lui. În timp ce turcii au făcut zid în faţa realizatorilor serialului „Suliman Magnificul”, conducând la o vânzare nemaivăzută de romane şi cărţi de istorie şi conducând la creşterea prestigiului Turciei unde cu adevărat religia e separată de stat şi nu se jură pe Coran, la noi se urmăreşte îndobitocirea românilor, creşterea superstiţiilor, avalanşe de români la pupatul osemintelor şi dublarea numărului de biserici şi mănăstiri. La noi ziariştii (în special Cristian Tudor Popescu) îl demigrează pe marele Nicolaiescu (şi chiar în presa europeană sau de peste ocean filmele lui sunt demigrate minţându-se că Nicolaiescu a fost „omul lui Ceauşescu”)
De aia când meditez asuma demigratorilor şi puitorilor de pene(auzi dreapta îl vrea preşedinte pe Boc). Îmi amintesc cugetarea lui Hugo care spunea: „Există meditaţii pe care le-am numi verticale. Când te afunzi în adâncul lor, e nevoie de timp ca să te întorci pe Pământ”.
Hai mai bine să privim cu încredere în guvernul şi parlamentul actual (observaţi că tocmai parlamentarii de „second hand”, au prins curaj) şi să le acordăm încrederea noastră sperând că puterea legiuitoare va reuşi să restabilească normalul în ţara noastră.
Pentru binele României!
Gh. Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here