Pene de curent, în Samarinești, Strâmba și Vârtopu

658

Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă, joi, în trei localităţi din judeţ. Este vorba despre Samarineşti, Strâmba şi Vârtopu, asta din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Potrivit Roxanei Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al CEZ-Distribuție, compania care alimentează cu energie electrică în sudul și sud-vestul țării, “în Gorj s-au înregistrat întreruperi în sistem în 426 de gospodării din localitățile: Samarinești, Strâmba Vulcan și Vârtopu. De asemenea, în Vâlcea au existat probleme, 412 abonați nu au primit curent electric. Aceeași situație a existat și în localitățile Drobeta Turnu Severin, Hinova și Șimian din județul Mehedinți”, a precizat Roxana Mărgineanu.
Reprezentanta CEZ-Distribuție a spus că avariile produse la liniile electrice de medie tensiune au provocat întreruperi și în localitățile Mogoșești și Sârbii Măgura din județul Olt, unde aproximativ 150 de familii au rămas în beznă din noaptea de miercuri spre joi din cauza blocării accesului rutier în zonă, pentru a permite echipelor de intervenție să remedieze avariile și deranjamentele provocate de descărcările electrice și vijelie.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here