Pedelistul Popescu nu îl susţine pe Versin pentru şefia APIA

343
Posturile de conducere de la instituţiile din Gorj subordonate Ministerului Agriculturii şi celui al Muncii vor fi scoase la concurs în această săptămână. Concursurile se vor baza pe evaluarea proiectelor manageriale şi vor avea loc în zilele de joi şi sâmbătă.

Liderul PDL Gorj, Cosmin Popescu, a anunţat că filiala îşi va trimite proprii reprezentanţi la concursurile respective, fără să menţioneze numele persoanelor care vor fi susţinute. El a confirmat doar că actualul interimat de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, Simona Dumitraşcu, se va prezenta la concurs, fostul şef al Direcţiei Muncii, Vasile Picioruşi urmând să rămână pe mai departe şef la Registrul Auto Gorj.

Cosmin Popescu a precizat că, în schimb, PDL Gorj nu îl va susţine la şefia APIA Gorj pe Mihai Versin, fost şef al instituţiei şi în perioada de guvernare liberală. Versin a făcut o serie de declaraţii în ultima perioadă prin care se declara simpatizant al democrat-liberalilor, PD-L având, însă, acum o altă persoană pe care o susţine la şefia instituţiei conduse în ultimii ani de acesta.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here