Pedelistul Cotojman îl ameninţă pe Călinoiu cu judecata

311

cotojman primar rosia de amaradiaPrimarul comunei Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, îl ameninţă cu instanţa de judecată pe preşedintele judeţului Ion Călinoiu şi asta deoarece edilul este nemulţumit că în localitatea pe care o conduce nu se fac lucrări de îmbrăcăminte asfaltică, aşa cum s-au realizat în comuna vecină, Bustuchin. Liviu Cotojman susţine că lucrările s-ar realiza exclusiv pe culoare politică.

Primarul din Roşia de Amaradia este supărat pe Ion Călinoiu, şi asta la scurt timp după ce a semnalat presei un incident apărut pe Drumul Judeţean 775c, legat de o alunecare de teren. “Este o problemă cu Drumul Judeţean 775c care tranzitează Roşia de Amaradia. A fost într-adevăr afectat de alunecările de teren pe un tronson în satul Seciuri, numai că de data aceasta nu e vorba numai de alunecări de teren aşa cu domnul Călinoiu se contrazicea că acest drum este impracticabil pe anumite porţiuni”, a declarat primarul din Roşia de Amaradia.

Ameninţări sub scut politic

calinoiu psdÎn continuare, edilul din Roşia de Amaradia a atenţionat că dacă domnul Călinoiu execută lucrări de îmbrăcăminte asfaltică doar la Bustuchin va ajunge cu şeful judeţului la judecată. “Sunt nevoit să îl dau în judecată pentru că nu îmi convine ca domnul Călinoiu să execute lucrări la drumul judeţean doar preferenţial. Adică dacă la Bustuchin e primar PSD, acolo face ce face şi execută lucrări, dacă la Roşia de Amaradia este primar PDL, abandonează aceste lucrări. Chiar dacă este un drum judeţean iar eu sunt de la PDL, să nu uite că PSD-ul a luat multe voturi din această comună”, a declarat Cotojman. Edilul din Roşia de Amardia nu ţine seama însă că iarna şi-a intrat în drepturi iar lucrări ample în zonă nu se pot efectua.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here