Pe timpul „domniei” lui Burlan cad burlanele SNLO

395

DSCN0675Clădirea care adăposteşte sediul Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia (SNLO) este modernizată doar parţial. Cel puţin asta se vede dacă priveşti instituţia din câteva unghiuri, dar lucrurile se schimbă dacă

ridici privirea spre acoperişul afectat crunt de trecerea timpului. Coşul de fum al societăţii miniere a fost abandonat de cei care au reabilitat clădirea, probabil din ordinul conducerii SNLO, prea zgârcită cu banii de care se bucură însă, din plin. Burlanele au căzut şi ele iar acoperişul este devastat. S-au făcut deja mai multe sesizări dar conducerea SNLO, nu a luat nicio măsură pentru repararea deficienţelor.

Daniel Burlan, directorul democrat-liberal al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia, pare nepăsător că de pe clădirea în care îşi are biroul cad burlanele, acoperişul este devastat iar cei care lucrează în vechea clădire trebuie să suporte condiţiile pentru care şeful unităţii miniere dă doar din umeri. La adresa conducerii SNLO s-au făcut ,deja, numeroase sesizări prin DSCN0676care se aducea la cunoştinţă proprietarilor, adică societăţii miniere, că trebuie să repare coşul şi burlanele vechi. Burlan nu a percutat iar nemulţumiţii se gândesc chiar să apeleze la justiţie pentru a determina conducerea SNLO să ia măsurile care se impun.
Nepăsare pe banii minerilor
Nici actuala conducere a SNLO dar nici fosta conducere nu a luat nicio măsură pentru a executa reparaţiile la partea din clădire aflată la graniţa dintre spaţiul de birouri a societăţii miniere şi spaţiul societăţii care deţine clădirea aflată în imediata vecinătate. Preocupaţi probabil cu felul în care trebuie să se adune banii pentru campania electorală, cu dorinţa de a-şi menţine posturile şi de a trage sforile pe la licitaţiile din minerit, cei care s-au perindat pe la cârma SNLO au dat toţi din umeri şi nu au rezolvat nimic cu clădirea în care au condus-o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp. Toţi se vor face astfel vinovaţi că pentru o investiţie de doar câteva mii de lei, făcută însă la timp, trebuie în final, să achite mult mai mult, banii fiind folosiţi din munca minerilor.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here