PDL, la ceas aniversar

487

Partidul Democrat Liberal a sărbătorit, duminică, împlinirea a 20 de ani de la înființarea formațiunii politice. Aproximativ o mie de persoane au fost prezente în curtea de la sediul central al partidului. Zece reprezentanți ai organizației județene Gorj a PDL, în frunte cu președintele Dan Vîlceanu, au participat la festivitățile organizate la București.

Județul Gorj a participat la eveniment având un stand de prezentare de produse alimentare tradiționale dar și ceramică și țesături cu specific gorjenesc. La sediul organizației județene Gorj au avut loc, de asemenea, o serie de manifestări menite a marca ziua partidului. ,,Tinerii democrat-liberali au împărțit târgujienilor pliante, pixuri și baloane cu înscrisurile partidului iar seara s-a încheiat cu o cafenea politică, subiectul principal de discuție fiind implicarea și promovarea tinerilor în politică”, se arată într-un comunicat de presă al PDL Gorj.
Președintele organizației județene Gorj a PDL, Dan Vîlceanu, a participat luni şi la Palatul Parlamentului, la lucrările Colegiului Național Director al PDL. În cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte legate de strategiile politice pe domenii ale partidului şi s-a supus aprobării Regulamentul privind organizarea, desfăşurarea şi conducerea activităţii organizaţiilor locale şi judeţene.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here