PD-L Gorj îşi aruncă în luptă arma „secretă”, Marin Condescu

445

900-175729-condescuSesizând dificultăţile purtătorilor săi de vorbe în a explica graba cu care s-a aruncat ca subiect electoral, de acum vestita Companie ELECTRA, PD-L Gorj îşi aruncă în luptă arma „secretă” pe care o ştie, de fapt, toată 

lumea: Marin Condescu.

PD-L se declară un partid de dreapta, prin programul politic şi prin afiliere în Parlamentul European. Prin definiţie, dreapta înseamnă sprijinirea mediului de afaceri în vederea obţinerii de profituri mari. Spre deosebire, stânga în politică înseamnă sprijinul socialului prin creşterea venitului minim, egalitate socială etc.
PD-L este singurul partid de dreapta din lume care, la Gorj, are ca reprezentanţi în Parlament lideri de sindicat, adică exponenţi ai celor mulţi. Ar părea o ciudăţenie, dar lucrul este perfect normal. Liderii de sindicat din minerit , sunt principalii oameni de afaceri ai Gorjului. Când laudă înfiinţarea iluzorie a acestei companii energetice, Condescu vorbeşte din punctul de vedere al omului de afaceri care „simte” imediat mirosul banului. Având 20 de mii de mineri la un loc, Condescu va putea numi directorii de la această companie uşor. Să vezi după aceea sponsorizări la Pandurii, contracte grase cu firme sindicale! Nu va mai căpuşa doar SNLO şi Complexurile energetice, ci şi Hidrolelectrica, Nuclearelectrica, care vor deveni sponsori la fotbal, iar Pandurii vor trece de pe locul 12 pe locul 11 având un buget cât al lui Arsenal.
Nu se va face nicio companie, nici Electra, nci Energetica, iar guvernanţii o ştiu. Este doar o fumigenă electorală, pentru ca în campanie să nu dicutăm despre decontul mandatului lui Traian Băsescu, după 5 ani. Nu trebuie să întrebăm după 5 ani de scandal, de ce nu „trăim bine”! Nu trebuie să mai întrebăm despre fetele lui tata care cumpără apartamente de milioane de euro, despre fratele comerciant de energie cu aptitudini războinice, despre Ridzi, despre Udrea etc. O altă minciună sfruntată agitată de Condescu şi Manţog este tema privatizării iminente a Complexurilor Energetice, la care s-a opus PD-L şi Băsescu. Am prezentat într-o conferinţă de presă un act numit Notă de fundamentare, în care se hotăra privatizarea complexurilor Rovinari şi Craiova, din anul 2005. Semnatari ai acestui act sunt:
– Gheorghe Seculici, PD, viceprim-ministru
– Ionuţ Popescu, PD, ministru de Finanţe
– Monica Macovei, PD, ministru de Justiţie
– Ionel Manţog, PD, secretar de stat
Nu există nici un nume din PSD ca semnatar al acestui act. Intrucât este vorba de o Notă de fundamentare destul de voluminoasă, foarte tehnică, nu o putem publica, dar o pun la dispoziţia oricăruia doreşte s-o vadă.
Resursele energetice ale Gorjului sunt extrem de importante pe plan naţional. PSD propune o companie formată din producători termo şi hidro regionali, cu sediul în Gorj. Pentru locuitorii Gorjului avantajele ar fi de necontestat. Marin Condescu şi codiţa sa, Manţog, le-au făcut gorjenilor, în ultimii 5 ani, ba o termocentrală nouă la Motru de 500 de MW, ba altă termocentrală de 1000 MW la Sărdăneşti. A venit acum rândul domnişoarei Electra, care în câţiva ani va fi transformată de Condescu în patroană de bordel, aşa cum s-a întâmplat cu multe din proiectele energetice fezabile care au încăput pe mâna marelui lider.
Să sperăm că domnul Burlan, a avut o premoniţie la mitingul electoral al PD-L de acum câteva zile, când a spus cu vocea tremurândă: „Să sperăm că minerii ştie cu cine să voteze”.
Ing. Laurenţiu Ciurel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here