Pătuțuri și lenjerii de pat pentru maternități, donate de Crucea Roșie

619
????????????????????????????????????

Crucea Roșie Română, Procter&Gamble și PROFI au echipat 41 de maternități de stat din România cu peste 80 de pătuțuri noi și 7.600 de lenjerii de pat, necesare pentru a oferi nou-născuților confortul de care au nevoie în primele zile de viață. Donația face parte din campania ,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”.

Campania s-a desfășurat în perioada iunie – septembrie 2017 în magazinele PROFI. Beneficiind de forța brandurilor Ariel, Lenor și Pampers, P&G a alocat resurse semnificative pentru a sprijini acest demers. O parte din valoarea vânzărilor cumulate prin comercializarea celor trei produse din toate magazinele PROFI participante în campanie a fost direcționată către această cauză. Identificarea nevoilor imediate existente în cadrul maternităților de stat a fost făcută cu sprijinul Crucii Roșii Române, iar distribuția materialelor a demarat în decembrie.
Această acțiune este cea mai bună dovadă că atunci când branduri puternice, ONG-uri și retaileri se unesc, pot avea un impact pozitiv în comunități și pot fi o forță dedicată binelui, o forță pentru creștere. P&G, PROFI și Crucea Roșie Română și-au propus prin acest proiect să ofere nou-născuților confortul necesar pentru a le face venirea pe lume cât mai frumoasă.

Donații pentru Maternitatea din Târgu-Jiu
Și Filiala Gorj a Societății Naționale de Cruce Roșie din România a donat, joi 11.01.2018, ora 12.00, Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu – secția Maternitate-Neonatologie, 150 de cearceafuri pentru nou-născuți.
„Maternitatea este locul în care cei mici iau contact pentru prima dată cu mediul extern, fiind un spațiu esențial atât pentru starea lor de bine, cât și a mamelor. Astfel, într-un efort colectiv, ne-am propus ca prin această inițiativă să transformăm secția de nou-născuți din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, într-un loc mai bine echipat, care răspunde nevoilor acestora. Ne bucurăm să fim alături de o inițiativă atât de frumoasă, care ne-a invitat, pe fiecare din noi, la un exercițiu de solidaritate”, a declarat Marius Vlaicu, președintele Filialei Gorj a Societății Naționale de Cruce Roșie din România.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here