Parteneriat de suflet între Școala Stănești și Casa de Tip Familial Răchiți

1011

Pe parcursul anului școlar 2017-2018, Școala Gimnazială Stănești derulează un parteneriat cu Casa de Tip Familial Răchiți. Grație acestei colaborări, copiii instituționalizați primesc cadouri de la elevi și participă împreună la diverse activități.

Școala Gimnazială Stănești, structurile aferente acesteia, respectiv Școala Gimnazială Călești și Școala Gimnazială Curpen, în parteneriat cu Primăria Stănești, Primăria Runcu și ISJ Gorj, au încheiat un parteneriat de colaborare cu Casa de Tip Familial Răchiți. “Această colaborare constă în înmânarea de cadouri (fructe, dulciuri, legume, haine și jucării) de către elevii Școlii Gimnaziale Stănești, lunar. Astfel, lună de lună, elevii acestei unități de învățământ fie vin la Răchiți pentru a oferi cadouri și a socializa cu copiii aflați în centru, fie copiii centrului se deplasează la Stănești pentru a participa împreună la diferite activități. Este un parteneriat derulat pe perioada unui an școlar. Mulțumim, pe această cale, doamnei director Vulpe Daniela, care e alături de noi la toate evenimentele și acțiunile derulate”, declară cadrele Școlii Gimnaziale Stănești.
Și de sărbători, beneficiarii Casei de Tip Familial Răchiți au avut parte de surprize plăcute din partea elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Stănești, iar acțiunile de acest gen vor continua până la sfârșitul anului școlar.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here