Papură şi Bălaşa se aşteaptă la un meci dificil

900

Antrenorul Corneliu Papură şi fundaşul Mihai Bălaşa consideră că Universitatea Craiova va avea de furcă pentru a trece de Sepsi Sfântu Gheorghe. Ambii reprezentanţi ai clubului din Bănie se aşteaptă la o confruntare dificilă, cu o formaţie care a împrumutat din ,,răimea” antrenorului său, Leo Grozavu. Tehnicianul Universităţii a declarat că toate meciurile sunt grele, iar Craiova trebuie să-şi rezolve slăbiciunile arătate la finalul anului. ,,Ne așteaptă un meci dificil. Sepsi este o echipă foarte bine organizată, care aspiră pentru un loc în play-off. Sper să găsim soluțiile necesare pentru a câștiga acest meci. Mă tem de orice meci. Orice meci trebuie tratat cu maximă seriozitate. Întotdeauna e loc de mai bine, de îmbunătățiri, sperăm că ne vom regla. Sunt multe etape de disputat, vom vedea cine se va califica în play-off. La fotbal se pot întâmpla foarte multe, trebuie să luăm puncte meci de meci. Sunt trei săptămâni în care am încercat să le gestionăm cât de bine putem și sperăm să începem bine prima etapă. Jucăm fotbal în orice lună, așa cum suntem programați”, a declarat ,,Papi”. Mihai Bălaşa este de părere că jucătorii Craiovei s-au obişnuit cu presiunea, dar nu mai pot ceda puncte pe teren propriu dacă vor să fie campioni. „Avem un meci foarte greu, o echipă bună, organizată, agresivă. Au un antrenor cu un stil agresiv care știe să-și motiveze jucătorii și cu siguranță ne va aștepta o partidă foarte grea. Norocul face parte din fotbal, nu avem de demonstrat nimănui nimic, doar suporterilor și nouă. Presiune va fi în orice meci, suntem o echipă care aspiră la campionat. Sepsi este o echipă care an de an își propune play-off, se știa din anii trecuți că este o echipă bună. Deocamdată, sunt cele trei echipe care se bat pentru titlu, dar oricând poate să intervină vreo surpriză.
Noi suntem cea mai periculoasă echipă, trebuie să învățăm din greșelile din tur. Am pierdut 6 puncte în două meciuri acasă, nu avem voie să facem pași greșiți pe teren propriu pentru a câștiga titlul. Nu ne temem de ceilați”, a spus apărătorul Ştiinţei.

Leo Grozavu: Trebuie să confirmăm că nu am ajuns aici întâmplător
Pe locul patru în Liga 1, Leo Grozavu speră ca echipa covăsneană să-şi repecte statutul şi să facă un meci bun la Craiova. Sepsi e neînvinsă în ultimele şase runde în campionat.
„Va fi o partidă dificilă în Bănie. Știm cu toții de când am început campionatul că avem acest program cu primele patru etape în care întâlnim echipe foarte bune, care își doresc să joace în play-off și să se bată pentru primele locuri. Vom vedea la momentul jocului cum vom sta. În primele 3-4 etape, până ne regăsim ritmul, va trebui să fim foarte pragmatici, să știm să speculăm fiecare moment, pentru că avem nevoie de puncte. Obiectivele sunt clare: să intrăm în play-off, după care vom vedea ce putem să facem. Suntem în prima parte a clasamentului și avem obligația să confirmăm că nu am ajuns acolo întâmplător. Va trebui să muncim foarte mult, pentru că, mai mult ca sigur, lumea ne bagă mult mai mult în seamă din momentul de față“, a precizat Grozavu. Partida din Bănie se joacă, în această seară, de la ora 19.45.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here