Pandurii zdrobiti de Steaua – LIVE TEXT

334

Steaua a zdrobit asta-seara Pandurii Targu Jiu, intr-un meci din etapa a patra a Ligii 1, disputat – fara spectatori – pe Stadionul Ghencea din Bucuresti.
Aflaţi într-o situaţie deloc placută după debutul slab de sezon, Pandurii au fost scufundati de sase ori de varful stelist Claudiu Keşeru !

Steaua Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu 6-0
A marcat: Claudiu Keşeru ( min. 23, 25, 33, 64, 83, 85)
–––––––––––-
Min.90 – Fluier Final.
Min 85 – Gol Steaua! Acelaşi Keşeru. Scor de tenis în Ghencea: 6-0.
Min. 83 – Gol Steaua! Chipciu îi fură mingea lui Pleaşcă, pasează inteligent în faţa porţii pentru Claudiu Keşeru, iar acesta trimite simplu balonul în plasă. Atacantul Stelei reuşeşte meciul carierei, spre ghinionul gorjenilor.
Min. 68 – Dublă schimbare la Pandurii. Au ieşit C. Pârvulescu şi Iorga şi au intrat Nicoară şi Buleică.
Min. 65 – Schimbare la Steaua. Iese Prepeliţă şi Sânmărtean şi intră Grădinaru şi Chipciu.
Min 64 – Gol Steaua! Tandemul Sânmărtean – Keşeru ucide Pandurii, iar Răzvan Stanca scoate balonul pentru a patra oară din plasă.
Min.62 – Schimbare şi la Pandurii, Petre Grigoraş îl introduce pe Mihai Roman în locul lui Matulevicius.
Min.57 – Costel Gâlcă efectuează prima schimbare. Lukasz Szukala îi ia locul lui Varela.
Min.53 – Matulevicius îl atacă urât pe Pârvulescu şi vede cartonaşul galben.
Min.46 – A început partea secundă.
Min.45- Sebastian Colţescu pune capăt prime reprize.
Min.33 – Gol Steaua! Trupa lui Grigoraş este inexistentă în faza defensivă, Sânmărtean îl serveşte perfect pe Keşeru pentru 3-0.
Min.30 – Sânmărtean îl prinde ieşit din poartă pe Răzvan Stanca, şutează, dar cu un ultim efort, portarul oaspeţilor reuşeşte să respingă în corner.
Min.25 – Gol Steaua! Debutantul pandurilor, Cătălin Pârvulescu, îl agaţă pe Sânmărtean în careu. Centralul partidei dictează lovitură de la 11 m, iar Claudiu Keşeru îşi trece în cont dubla, de la punctul cu var. Fundaşul gorjean încasează cartonaşul galben.
Min.23 – Gol Steaua! Luchin centrează din lateral dreapta pentru Claudiu Keşeru care reia cu capul în poarta oaspeţilor.
Min. 20- Pandurii îşi creează o oportunitate bună. Nistor îl lansează pe Matulevicius, dar lituananul trimite balonul în braţele lui Arlauskis.
Min.18 – Elton îl faultează pe Neagu la marginea careului, iar Keşeru pune din nou în pericol poarta pandurilor din lovitură liberă.
Min.15 – Prepeliţă vede cartonaşul galben.
Min.14 – Steaua are prima ocazie importantă a jocului, prin Ionuţ Neagu care îl pune la încercare pe Stanca.
Min.8 – Shalaj recuperează la mijlocul terenului, îi pasează lui Nistor care trage slab de la marginea careului.
Min.2 – Shalaj centrează pentru Matulevicius, dar lituanianul este surprins în poziţie de ofsaid. Pandurii începe curajos partida, aflându-se cu toată echipa în jumătatea adversă.
––––––––––––––
Echipele de start:
Steaua: Arlauskis – Luchin, Varela, Filip, Toşca, Breeveld, Neagu – Prepeliţă, Sânmărtean, Pîrvulescu, Keşeru
Rezerve: Niţă, Szukala, Chipciu, Iancu, Grădinaru, Popa, Vîlceanu
Pandurii: Stanca – Pleaşcă, Da Silva Elton, Pârvulescu, Momcilovici – Anton, Nistor – Iorga, Răduț, Shalaj – Matulevicius
Rezerve: Gliwa, Unguruşan, Christou, Negrescu, Buleică, M. Roman, Nicoară
Arbitrul partidei Sebastian Colţescu, a fost ajutat la cele două margini de asistenţii Florin Păunescu şi Daniel Mitruţi. Arbitru de rezervă: Adrian Ilyes. Observator: Aron Huzu.
Gabriel P./IS

1 COMENTARIU

  1. Asta este rezultatul implicarii politicului in orice activitate. Pandurii sunt in situatia unei societati in faliment ,care a vandut tot fierul vechi si utilajele pentru a-si plati salariile si acum este in pragul inchiderii portilor. Calinoiu si Carciumaru poarta pe umeri o mare responsabilitate morala pentru situatia in care se gaseste echipa.Au vrut sa-si aroge meritul pentru succesul echipei de fotbal,pentru ca echipa era vice campioana nationala, dar au sfarsit prin a o retrograda. Ganditi-va ca tot asa este condus Tg-Jiul si judetul Gorj …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here