Pandurii vor meciuri oficiale pe terenul doi

616

Decopertat în primăvara anului 2015, terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal din Târgu Jiu ar putea fi repus în funcţiune pentru meciurile oficiale. Actuala conducere a Pandurilor are planuri ambiţioase în ceea ce priveşte revenirea la Târgu-Jiu. Deşi suprafaţa de pe terenul doi a fost îndepărtată de mai bine de 3 ani, iar spaţiul era folosit ca parcare, lucrările în această zonă au demarat săptămâna trecută. De altfel, site-ul oficial al pandurilor speră ca fanii gorjeni să aibă parte de o surpriză. Autorităţile locale şi judeţene au anunţat că Stadionul Municipal va fi inaugurat în octombrie sau noiembrie. Pentru meciurile oficiale pandurii vor apela tot la varianta Motru, asta dacă nu cumva Federaţia Română de Fotbal va omologa “noul” teren sintetic.
“Tot mai numeroşi susţinători ai echipei adresează, pe toate căile de comunicare ale clubului, întrebări referitoare la revenirea acasă a echipei şi mai ales la inaugurarea noului stadion din Târgu-Jiu. Cele mai multe întrebări, adresate atât în mod public la postările oficiale ale clubului, dar şi prim mesaje private, se referă la revenirea echipei pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu. Din păcate, conducerea clubului a anunţat recent că meciurile din noul sezon, pe care Pandurii le va disputa pe teren propriu, vor începe tot pe terenul de la Motru, acolo unde Pandurii Târgu-Jiu a jucat şi sezonul trecut. Este posibil însă ca, după debutul meciurilor din noul sezon, echipa să revină pe terenul propriu şi suporterii să aibă surpriza de a revedea Pandurii la Târgu Jiu mult mai repede decât anunţă autorităţile locale că se va inaugura noul stadion”, se arată pe panduriics.ro.
Informaţia a fost confirmată şi de “principalul” Pandurillor, Adrian Bogoi, care a declarat că investiţia va fi gata până la finalul săptămânii. “S-ar putea să jucăm pe terenul sintetic, pentru că lucrările sunt în toi, iar până sâmbătă am înţeles că ar putea fi montat covorul. Probabil va fi o comisie a Federaţiei Române de Fotbal, dar cred că ni se va permite să jucăm aici meciurile de acasă. Dacă se doreşte acest lucru, atunci vom evolua la Târgu- Jiu. Este foarte important că se va reface acest teren, atât pentru noi, cât şi pentru Centrul de Copii şi Juniori de la Club, dar, v-am spus, sperăm să jucăm şi meciuri oficiale pe noua suprafaţă. Totul e să fie omologat, astfel nu vor mai fi probleme cu transportul şi, încă o dată, mă refer şi la antrenorii de copii”, a afirmat Bogoi. Evident, tehnicianul Pandurilor aşteaptă cu nerăbdare ziua când principala formaţie din Gorj va juca pe impozanta arenă din municipiu. “Oraşul Târgu-Jiu şi judeţul Gorj au nevoie de o echipă competitivă, aici s-a făcut şi un stadion frumos şi lumea trebuie să vină la meci. Trebuie să umplem noua arenă. Cred că vom juca în toamnă aici, am înţeles că sunt nişte termene, mai trebuie făcute nişte investiţii la stadion, până atunci vom vedea unde vom juca, dar, din discuţiile pe care le-am purtat eu, s-ar putea să jucăm pe sintetic”, a precizat Bogoi.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here