Pandurii visează la un nou început

698

Rămaşi fără antrenorul Adrian Iencsi, şi eliminaţi din Cupa României, pandurii merg la Arad pentru un meci cu o altă formaţie aflată în suferinţă, UTA. Bănăţenii au schimbat mai mulţi tehnicieni de la începutul sezonului şi, în ciuda pretenţiilor de promovare, se găsesc pe locul 16 în Liga a 2-a, cu 10 puncte. Spre deosebire de gorjeni, gazdele de duminică s-au calificat mai departe în Cupă, după o victorie categorică în faţa Sebişului (4-1). “E importantă această victorie pentru moralul jucătorilor noștri, dar va trebui să muncim în continuare mai mult. Rămânem modești, încă nu am realizat nimic. Într-adevăr, mergem mai departe în Cupa României, dar mai avem mult de muncă pentru a ajunge unde ne dorim. Sperăm să prindem gustul victoriilor, vrem să continuăm pe această linie”, a spus antrenorul principal de la UTA, Cristi Todea. Pe de altă parte, principalul creditor al clubului gorjean, Marin Condescu, este convins că echipa sa poate obţine un nou succes în deplasare. Condescu a declarat însă că nici UTA nu şi-a schimbat obiectivul, iar jocul se anunţă unul crâncen. “UTA are în continuare pretenţii de promovare, să nu credeţi că a abandonat acest obiectiv. Noi ne vom duce acolo cu gândul la victorie. Va fi un meci foarte greu, clasamentul nu contează în acest moment, de multe ori am fost învinşi de echipe mai slab cotate. Sper să nu facem aceleaşi greşeli”, a afirmat preşedintele USMO.
Jocul se va disputa duminică, de la ora 15.30, şi va fi transmis în direct pe Digi Sport.

Ploaie şi Gugu rămân pe poziţii
Antrenorii Marcel Ploaie şi Dorian Gugu se vor ocupa în continuare de pregătirea echipei, iar Marin Condescu a declarat că doar rezultatele îi vor ţine pe cei doi. Principalul creditor a mai spus că, în Cupa României, Pandurii a arătat o altă faţă, asta deşi s-au făcut greşeli mari din punct de vedere logistic. “Nu trebuie să umblăm acum la antrenori. Mergem pe această formulă cât timp vor fi rezultatele pe care le aşteptăm. Puneam accent şi pe Cupa României, dar a fost o greşeală de programare. Am plecat în dimineaţa meciului, am mers peste 240 de kilometri, cred că nu este un mod pragmatic de abordare. Nu poţi să te duci cu o oră înainte de un meci atât de important, şi să mai ai şi pretenţii să câştigi. S-au jucat 120 de minute, iar la 11 metri este o loterie, putea câştiga oricine. Din păcate, pentru noi a ratat omul care bătea în mod normal penaltiurile, şi care nu ratase până atunci. În Cupă am văzut o schimbare de atitudine, jucătorii au făcut un meci bun, însă nu am condus pe tabelă, era interesant de văzut ce s-ar fi întâmplat atunci. În orice caz, am revenit de două ori”, a precizat Condescu, fără să nominalizeze persoana care a hotărât ca Pandurii să facă deplasarea la Reşiţa chiar în ziua meciului.

Pustai are alte probleme!
Deşi s-a speculat că echipa fanion a Gorjului ar putea fi preluată de Cristi Pustai, prezent la meciul cu Satu Mare, antrenorul ardelean are alte “socoteli” cu Pandurii. Pustai trebuie să returneze o maşină care aparţine clubului, la fel ca şi alt fost antrenor, Petre Grigoraş.
“Nu e adevărat că ar fi negocieri cu Cristi Pustai, el a venit că are probleme cu maşina care i-a fost dată, din punctul meu de vedere, greşit, în baza unor salarii la care a renunţat. Dar asta este o problemă pe care trebuie să şi-o rezolve, din păcate, hârtiile nu au fost făcute în sensul acesta. Este acolo un articol care spune că timp de 3 ani se dă în comodat, ori de la o asociaţie non profit, nimeni, nici măcar membrii asociaţi, nu poate să beneficieze gratuit de nimic din patrimoniul ei”, a spus Condescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here