Pandurii, părăsită de nume importante!

639

Echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Lăsând la o parte problemele juridice cu care se confruntă trupa gorjeană, în plan sportiv se anunţă o iarnă foarte grea. Codaşă în clasamentul ligii secunde, Pandurii a fost părăsită de jucători cu experienţă, deşi vorbim de aceiaşi fotbalişti care au dus echipa în această situaţie. Pe de altă parte, patru dintre jucătorii care s-au aflat în probe au fost incluşi în lotul pentru acest stagiu de pregătire: Bogdan Moga – portar, Robert Băjan – fundaş dreapta, Lucian Avram – fundaş central şi Milenco Skoric – fundaş central şi mijlocaş la închidere. Antrenorul Adrian Bogoi este conştient însă că mai are nevoie de cel puţin 4-5 jucători. “Rus şi-a reziliat deja contractul şi e în programul altei echipe. Homei nu este la pregătire şi urmează să i se rezilieze şi lui contractul. Trebuie să mai căutăm jucători la nivelul fundaşilor, aici ne trebuie doi, mai vorbim şi de un mijlocaş, şi de un atacant, avem nevoie de fotbalişti în toate compartimentele. Au fost şi multe plecări de la echipă, să nu uităm că au plecat Rus, Bujor, Djurkovic, Homei şi Lung. Deja sunt 5 fotbalişti, plus că o să avem fotbalişti tineri pe care îi vom împrumuta la alte echipe, ei trebuie să joace, să aibă meciuri în picioare”, a spus antrenorul Pandurilor. În perioada de pregătire centralizată, jucătorii vor avea programate atât antrenamente pe teren, dar şi la sala de forţă din incinta bazei sportive, echipa având la dispoziţie şi condiţii de refacere după efort. Cantonamentul se va încheia pe data de 3 februarie, până atunci fiind efectuate câte două antrenamente zilnic. “Cantonamentul decurge normal, cu micile probleme întâlnite la toate echipele în această perioadă. Fotbaliştii au venit după o perioadă de vacanţă, sunt jucători noi pe care trebuie să-i băgăm în angrenajul echipei. Există şi jucători care vor mai pleca de la echipă, dar ne vom duce programul până la capăt. Avem mult de muncă”, a precizat tehnicianul Pandurilor. Principala formaţie din Gorj s-a impus în primul amical din iarnă, 2-0 cu “vecinii” de la Internaţional Băleşti. Bogoi a spus că nu pune accent pe rezultatele din partidele de verificare, ci urmăreşte mai mult relaţiile de joc. “Nu pot să spun că rezultatele din amicale sunt relevante, bineînţeles ne gândim şi la ele, dar în special mă interesează pregătirea şi acumulările care trebuie să vină în această perioadă. În primul rând, îmi doresc să nu avem jucători accidentaţi”.
Următorul test pentru panduri va avea loc duminică, de la ora 12.00, când pe terenul de pregătire din Cadrul Complexului Sportiv din Târgu-Jiu va veni liderul de la judeţ, Petrolul Bustuchin.
Cătălin Pasăre

1 COMENTARIU

  1. Te pregătești cu liga 3 și a 4 acolo vei ajunge..păcat ca își bat pur și simplu joc de întreg clubul pandurii cu acest „Bogoi” antrenor..Aici erau alții la fel de bine pregătiți. .Dar era nevoie sa vina el sa își plătească datoriile de când era antrenor la Pandurii2 ,când avea aproape dublu de salariu la liga 3 fata de ce are acum…Oricum pt situația clubului nu sunt de vina cei ce sunt acum. ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here