Pandurii îşi face lotul din mers

806

Echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu se află în căutări în această perioadă. Cu mai puţin de o lună până la reluarea ligii secunde, gorjenii încă testează fotbalişti pentru a-şi definitiva lotul. La sfârşit de săptămână, trupa lui Adrian Bogoi a remizat cu liderul de la judeţ, Petrolul Bustuchin, scor 1-1. Deşi vremea a fost bună pentru fotbal, ţinând cont că ne aflăm în plină iarnă, terenul de la Târgu-Jiu a fost îngheţat, iar jucătorii au făcut eforturi pentru a se adapta la suprafaţa de joc. Oaspeţii au deschis scorul prin Almăjanu, în minutul 4, iar pandurii au restabilit egalitatea în minutul 28 prin Raiciu. Tot în prima repriză, Bogdan Dănăricu a ratat o lovitură de la 11 metri.Bogoi a folosit şi în acest joc cea mai mare parte a jucătorilor pe care îi are la dispoziţie, printre aceştia numărându-se şi cinci fotbalişti aflaţi încă în probe, Bogdan Moga – portar, Robert Băjan – fundaş dreapta, Lucian Avram – fundaş central, Milenco Skoric – mijlocaş şi Cosmin Ionică – atacant. În afară de apărătorul central, tehnicianul gorjean crede că fotbaliştii testaţi cu Petrolul se pot adapta cerinţelor din eşalonul doi. “În momentul de față sunt 3 certitudini la echipă: Moga, Milenko și Băjan, iar Avram nu va rămâne, ne trebuie altceva, peste nivelul lui. Încă nu ne-am cristalizat echipa, dar din cei veniți până acum, croatul sigur ne va ajuta mult, e un jucător bun și are doar 25 de ani. Așteptăm în continuare și alte transferuri, să ne acoperim pe toate compartimentele, sper ca lucrurile să se rezolve, nu putem să mizăm doar pe fotbaliști foarte tineri. Dacă e să ne uităm mai atent, dintr-un lot de 19, 14 sunt jucătorii tineri, fără experiență”, a afirmat Bogoi.
Echipa fanion a Gorjului şi-a definitivat programul de pregătire până pe 24 februarie, atunci când va întâlni Metaloglobus Bucureşti, în primul meci oficial din 2018. Miercuri, formaţia noastră va disputa cel de-al treilea joc de verificare din acest an, cu ACSO Filiaşi, programat pe terenul de la Motru cu începere de la ora 15.00. Oficialii gorjeni încearcă să mute partida la Târgu Jiu. “Vom juca în principiu la Motru, dar sperăm să putem să-i convingem pe cei din Filiași să desfășurăm amicalul în Târgu-Jiu. În această partidă vreau să dau șansa tuturor jucătorilor din lot să joace, începând din prima repriză”, a spus antrenorul Pandurilor.
După testul cu doljenii, Pandurii mai are programate meciuri cu Sportul Petreşti (7 februarie), Flacăra Horezu (14 februarie) şi CSM Şcolar Reşiţa (16 februarie). În primul amical al iernii formaţia lui Bogoi a trecut de Internaţional Băleşti cu 2-0.

Pandurii: Moga – Brânzan, Turda, Avram, Drugă, Skoric, Raiciu, Şut, Tudoran, Dănăricu, Dodoi. În partea a doua a jocului au mai intrat: Daniel Popescu, Băjan, Celea, Vasilescu, Vodă,Cosmin Ionică, Pârvulescu şi Marek Stănilă.

Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here