Pandurii, încă o victorie în Austria

260
Pandurii a învins cu 2-1 (2-0) pe Kaposvar în ceea ce ar trebui să fie penultimul joc amical din stagiul de pregătire pe care gorjenii îl fac în Austria.

IMG_0994

Trupa lui Grigoraș s-a desprins repede prin golurile marcate de Momcilovic, în minutul 7, cu o lovitură de cap în urma unui corner, și Matulevicius, care a șutat din interiorul careului, după o pasă primită de la Pleașcă. Echipa maghiară a redus din diferență în minutul 72, reușită care a stabilit și scorul final.

Ultimul meci din acest stagiu era programat a se disputa cu Ural, însă antrenorul Grigoraș a fost împotriva unei deplasări a echipei de circa 150 km, așa că acesta a devenit incert, existând posibilitatea ca Pandurii să nu mai dispute niciun meci de verificare până la debutul sezonului.

Pandurii – Kaposvar 2-1 (2-0)

Au marcat: Momcilovic (min. 7), Matulevicius (min. 14)

Pandurii: Stanca (min. 67 Gliwa) – Pleașcă (min. 65 Ungurușan), Erico (min. 72 Pîrvulescu), Christou (min. 72 Negrescu), Momcilovic – Breeveld (min. 72 S. Pană), Elton (min. 72 Ciucur), Răduț (min. 65  Shalaj) – Iorga (min. 72 Buleică), Matulevicius, Nicoară (min. 65 Roman). Antrenor: Petre Grigoraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here