Pandurii II, victorie muncită

587

Etapa a X-a a Ligii a 3-a, seria a IV-a, a adus un nou succes al echipei a doua a Pandurilor, care s-au impus pe teren propriu, scor 4-3 (1-2), în faţa celor de la Viitorul Craiova.
Victoria elevilor lui Adi Bogoi a venit greu, în ultimele minute de joc. Oaspeţii au deschis repede scorul prin Nuţă, în minutul 2, acelaşi jucător făcând ca avantajul craiovenilor să se dubleze în minutul 41. La 0-2, Pandurii II s-a trezit, iar Horj a reuşit ca în prelungirile primei reprize să readucă echipa în joc. La reluare, Ionuţ Constantin şi Dănăricu au întors scorul în favoarea Pandurilor înaintea împlinirii unei ore de joc, însă oaspeţii aveau să mai dea o lovitură marcând prin Scarlat, în minutul 79. Totuşi, victoria avea să fie a gorjenilor, Ionuţ Constantin realizând dubla în minutul 87. “Am avut un deficit de două goluri, apoi am revenit, ce e mai important din meciul de azi e că tinerii noştri jucători învaţă să muncească pentru fiecare punct. Formatul echipei nu ne permite să pornim în nicio partidă ca favoriţi, trebuie să muncim pentru fiecare punct în parte. Sunt trăiri cu care ei trebuie să se obişnuiască, trebuie să treacă şi prin aceste lucruri. Important este că au crezut în victorie iar rezultatul final ne-a favorizat”, a declarat, pentru site-ul oficial al Pandurilor, Adrian Bogoi, antrenorul principal al celor de la Pandurii II.
În aceeaşi etapă, pe teren propriu, la Motru, Minerul a remizat fără gol cu Vulturii Lugoj, confirmând că echipa lui Gabi Zahiu se află în picaj. Nici Ştiinţa Turceni nu se simte mai bine în actuala stagiune, echipa din Turceni pierzând clar în această rundă, scor 4-1, în deplasarea de la Arad, cu UTA Bătrâna Doamnă.
Cristi Constantinescu

Rezultatele etapei a X-a, Liga a 3-a, seria a IV-a:
Pandurii II Târgu Jiu – ACSVM Craiova 4-3
Millenium Giarmata – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 1-2
Minerul Mehedinţi – CS Ineu 0-2
Minerul Motru – Vulturii Lugoj 0-0
ACSO Filiaşi – FC Hunedoara 2-0
UTA Bătrâna Doamnă – Ştiinţa Turceni 4-1
Naţional Sebiş a stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here