Pandurii au ajuns la șapte partide fără înfrângere, dar și fără bani / Problemele continuă

556

Trupa lui Edi Iordănescu se află aproape de o mare performanță, însă nu are parte de cea mai bună atmosferă, problemele financiare punând în pericol chiar existența clubului.

În loc să fie concentrați doar pe meciul cu Steaua, care poate, în cazul unui succes gorjean, să acorde un avantaj important trupei lui Edi Iordănescu în lupta pentru o poziție de Champions League, cei de la Pandurii sunt nevoiți să se gândească mai mult la restanțele financiare care se tot adună. Antrenorul Pandurilor s-a asigurat că jucătorii vor continua să lupte până la finalul acestei stagiuni, împreună cu jucătorii lansând acel slogan sub care luptă în acest play-off: “Uniți până la final!”, dar se teme pentru ceea ce va urma, mulți jucători fiind la un pas de a obține statutul de jucători liberi de contract: “Se fac trei luni de restanţe, şi continuăm să nu înţelegem că aceşti jucători reprezintă patrimoniu. Nu înţeleg, dacă nu se găseşte o sursă de finanţare, măcar o sursă de împrumut”, a declarat Edi Iordănescu.

Nevoie urgentă de bani
Dacă din iunie echipa pare să-și fi asigurat deja un buget bunicel din drepturile TV și va putea chiar să-l ridice prin câteva transferuri pe care le va face, ideea este de a găsi urgent o sursă de finanțare care să asigure plățile curente până atunci. “În iunie trebuie să intre drepturile TV, am înţeles că locul 6 ia un milion euro. De la locul 6 în sus suma creşte. Să spunem că terminăm pe 6, cel mai negru scenariu, deci luăm minim un milion. Mai există posibilitatea să vinzi unul, doi sau trei jucători. Îl luăm exemplu pe Hora, golgheterul campionatului, jucător pentru care am fost abordaţi din nou să-l vindem la vară”, a explicat Edi Iordănescu actuala situație de la Pandurii. Acesta oferă și o variantă de rezervă, cea a unui împrumut pe care finanțatorii să-l realizeze pentru club urmând ca din vară să-și recupereze banii: “Dacă împrumuţi clubul, ai de unde lua! Măcar supravieţuim acum. Aşa intrăm în ultimele trei luni, ne trezim cu memorii, şi jucători pe care credeai că iei bani îi pierzi gratis”, a mai spus tehnicianul Pandurilor.

Seria bună nu i-a ajutat…
Pandurii a pierdut ultima dată pe 12 decembrie 2015, când Puljic marca în prelungiri pentru victoria cu 2-1 a celor de la Dinamo în Groapă, în etapa a 22-a. În ultimele patru etape ale sezonului regulat și cele trei etape scurse din play-off, Pandurii este neînvinsă și a adunat trei victorii și patru remize. Din păcate, această serie de rezultate pozitive nu a impresionat și pe cei care ar trebui să plătească salariile gorjenilor: “Nu doar că așa compromiţi anul viitor, dar compromiţi și clubul. Atmosfera nu este proastă, extrem de proastă. Suntem neînvinşi de șapte meciuri şi avem cea mai proastă atmosferă, de parcă am fi pe ultimul loc. Mă depăşeşte pe mine, noi ne facem munca, iar apoi să decidă cei ce conduc ce vor să facă cu această echipă”, s-a plâns antrenorul Pandurilor, Edi Iordănescu.

Rezultatele pandurilor în ultimele 7 meciuri:
Etapa a 23-a / 1-1 Astra (a)
Etapa a 24-a / 1-0 ASA Tg. Mureș (d)
Etapa a 25-a / 1-1 CS U Craiova (a)
Etapa a 26-a / 3-1 Viitorul (d)
Etapa 1 play-off / 2-0 ASA Tg. Mureș (d)
Etapa a 2-a play-off / 1-1 Viitorul (a)
Etapa a 3-a play-off / 1-1 Dinamo (d)

Bilete pentru meciul cu Steaua
Pentru meciul cu Steaua, Clubul Pandurii Târgu-Jiu a scos la vânzare bilete atât la casele de bilete ale Stadionului Municipal din Severin, cât și la sediul clubului din Târgu-Jiu.
Deși în ultima vreme s-a renunțat la a se mai vinde bilete și în Târgu-Jiu pentru meciurile Pandurilor, acestea fiind procurate până acum doar din Severin, acolo unde gorjenii își dispută meciurile de pe teren propriu, interesul mărit pentru meciul contra Stelei i-a convins pe conducătorii clubului să deschidă un punct de vânzare a biletelor și la sediul clubului din Târgu-Jiu. Astfel, suporterii interesaţi pot procura bilete pentru meciul dintre Pandurii şi Steaua, de la sediul clubului din strada Victoriei, în zilele de luni 28 martie şi marţi 29 martie, între orele 10.00 şi 16.00.
În perioada 28-30 martie, biletele pentru partida cu Steaua se pot procura și de la casele de bilete ale stadionului Municipal din Severin, care vor fi deschise zilnic între orele 10.00 şi 18.00.

Preţul biletelor:
– 10 lei la peluză
– 20 de lei la Tribuna II
– 30 de lei la Tribuna I
– 40 de lei la Tribuna 0
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here