Palatul Copiilor pregăteşte deschiderea noului an şcolar

415

PALAT COPIIElevii Palatului Copiilor, dar şi conducerea instituţiei, se află în linie dreaptă cu pregătirea spectacolului ce va fi susţinut cu ocazia deschiderii noului an şcolar. Totodată, în această perioadă, la Palatul Copiilor, vin foarte mulţi părinţi în vederea posibilităţii de a-şi înscrie micuţii la una din clase, în funcţie de talentul fiecăruia.

Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor, promite că spectacolul de deschidere a noului an şcolar va fi unul deosebit, aşa cum ne-a obişnuit.

pomp ciolacu“Ne aflăm în linie dreaptă cu pregătirea pentru începutul de an. Spectacolul va fi pe 1 octombrie, la ora 18:00, iar dacă timpul va fi frumos şi ne vom putea bucura de o seara plăcută de toamnă, îl vom face pe scena din centrul oraşului, dacă nu, în amfiteatru”, a declarat Pompiliu Ciolacu.

De asemenea, directorul instituţiei speră “ca spectacolul să fie apreciat. Ne dorim să realizăm ceva deosebit, să avem un public numeros, care să aprecieze munca, dar, mai ales, dăruirea noastră”.

Micuţii gorjeni, foarte talentaţi

elevi palatul copiilorDespre talentul micilor gorjeni vorbesc faptele, dar şi afluxul de solicitări în ceea ce priveşte numărul celor care vin pentru înscriere la clasele Palatului Copiilor.

“Începând cu 15 august au venit foarte mulţi părinţi să se intereseze de formalităţile necesare înscrierii, dar şi de locurile disponibile”, a spus Pompiliu Ciolacu. Înclinaţiile fiecărui copil sunt descoperite, în primă instanţă, de către propriii lui părinţi, iar ulterior acestea sunt dezvoltate în cadrul cursurilor de la Palatul Copiilor. “La noi sunt înscrişi micuţi având vârste de 5-6 ani, sau chiar mai micuţi şi rămân până în clasa a XII-a”, a adăugat Ciolacu, subliniind faptul că nu există vârstă pentru talent, acesta putând fi descoperit şi cultivat oricând.

Cursurile preferate

În principiu, toate cursurile organizate şi desfăşurate la Palatul Copiilor sunt apreciate şi căutate de gorjeni. Cu toate acestea, se poate afirma că există, totuşi, un top al preferinţelor. “Toate sunt dorite şi căutate, însă aş putea spune că ordinea ar fi: dans modern, aerobic, gimnastică, pictură şi aşa mai departe. Bineînţeles, copiii, alături de părinţi, se orientează în funcţie de talentul fiecăruia”, a precizat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor din Târgu-Jiu.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here