Padurii încep pribegia de vară

456

Pandurii pleacă astăzi în primul cantonament al verii, în perioada 23 iunie-4 iulie echipa gorjeană urmând a se pregăti la Cisnădie, fiind cazată la Hotel Hilton din Sibiu.

Trupa lui Petre Grigoraș se află încă în formare, iar lotul va mai suferi modificări în perioada următoare, de altfel, tehnicianul va decide abia în ultimul moment cine se va urca în autocar pentru cantonamentul de la Sibiu-Cisnădie. Dintre jucătorii doriți de Petre Grigoraș, doar unul singur a fost rezolvat 100%, Silviu Pană urmând a fi pandur în următorul sezon, restul discuțiilor fiind încă în desfășurare. Mai mult decât atât, și în ceea ce privește jucătorii de la echipa a doua vizați de Grigoraș există probleme, unii fiind în febra BAC-ului, alții ușor accidentați. În mare, lista ar cuprinde 24 de nume, însă este posibil să existe devieri de la planul inițial.

Două jocuri amicale
În acest moment, Pandurii a bătut palma cu două cluburi de Liga 1 cu care va juca două meciuri de verificare chiar în primul stagiu de pregătire din această vară. Primul dintre ele, cel cu Gaz Metan Mediaș, se va desfășura pe 1 iulie, pe stadionul din Mediaș, în vreme ce pentru al doilea meci, deși inițial s-a discutat cu cei de la CSM Râmnicu Vâlcea, până la urmă s-a căzut la o înțelegere cu proaspăt promovata ASA Târgu Mureș, acest meci fiind programat pentru data de 3 iulie. Meciul cu ASA este acum programat a se juca la Târgu Mureș, dar oficialii Pandurilor insistă ca el să se dispute în cele din urmă tot la Mediaș, oraș care este la jumătatea distanței dintre Sibiu și Târgu Mureș, astfel încât gorjenii să evite o deplasare prea lungă pentru acest meci amical.

Nistor, abia după 24 iunie
Dacă pe dos Santos l-a pierdut, Grigoraș speră ca până la urmă să poată să-l aibă în echipă pe Dan Nistor. Deocamdată, Pandurii nu are cu cine discuta despre situația lui Nistor, echipa franceză fiind încă în vacanță, abia după 24 iunie urmând a se pune problema negocierilor pentru mijlocașul celor de la Evian TG: “Până pe 24 iunie nu avem ce face. Eu sper din tot sufletul ca să rezolvăm această problemă și Nistor să joace din nou pentru Pandurii. El este un jucător pe care-l știu foarte bine, a avut niște probleme peste care a trecut și sunt sigur că împreună putem ajunge din nou la nivelul la care el era înainte de transferul din Franța. Ne putem ajuta reciproc. Și el, sunt sigur, dacă nu va fi oprit acolo, își dorește să joace din nou pentru Pandurii”, a declarat Petre Grigoraș. În acest moment, Pandurii se află în discuții avansate cu un fundaș central bulgar, cu un mijlocaș defensiv african ce a evoluat în Bundesliga și un mijlocaș ofensiv din Olanda, iar în cantonamentul de la Sibiu-Cisnădie ar putea să mai apară în probe doi jucători brazilieni și unul român.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here