Padoc de 900 de milioane de lei, la Târgu Jiu

962
Primăria Tg-Jiu a amenajat un nou centru canin în zona CET, unde vor fi adăpostiţi peste 800 de patrupede. Investiţia a costat 900 de milioane de lei, fiind după cum declarau reprezentaţi ai primăriei, cel mai modern padoc din ţară. Câinii vor fi adăpostiţi pe categorii, iar luarea lor în padoc se va face doar după ce aceştia vor fi examinaţi medical şi sterilizaţi.

Centrul canin este dotat cu sală de tratament, farmacie şi sală de refacere după operaţie. Deşi, capacitatea centrului este destul de mare, nici prin punerea în funcţiune a acestuia nu se va rezolva problema câinilor vagabonzi din Târgu Jiu. Pe străzile municipiului trăiesc peste 200 de câini comunitari. S-a luat decizia ca în padoc să fie adăpostiţi doar câinii agresivi, restul urmând a fi puşi în libertate după ce vor fi vaccinaţi.

O.P.

1 COMENTARIU

  1. Sunt oameni care mor de foame , sunt copiii care traiesc in centrele de adoptie in conditii grele si voi ba dobitocilor face ferma de maidanezi ! maidanezii trebuie eutanasiati pe loc din prima zi cum sunt prinsi . Romania nu este crescatorie de maidanezi ba nenorocitilor . Faceti si crescatorie de sobolani ca nu este nu este nici o diferenta si ele sunt suflete trebuie sa traiasca !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here