Pachete turistice de sărbători, pregătite pentru gorjeni

491

Pachetele turistice pentru petrecerea Crăciunului şi a Revelionului sunt gata, deşi poate părea prea devreme. Astfel, agenţiile de turism din Gorj, pun la bătaie sejururi de vis la preţuri atractive şi destinaţii pe măsură atât în România, cât şi în străinătate.

Deşi, mai sunt trei luni până la sărbătorile de iarnă, tour – operatorii de turism din judeţ au deja ofertele pregătite. Agenţiile de turism din Gorj pun la bătaie sejururi de vis la preţuri atractive şi destinaţii pe măsură atât în România, cât şi în străinătate. Gorjenii pot alege astfel să îşi petreacă Crăciunul la Rânca, Poiana Braşov, Predeal, Băile Herculane, Călimăneşti, Căciulata, Gura Humorului, Sinaia, Moeciu, Suceava, Maramureş, şi multe alte destinaţii.
Reprezentanţii agenţiilor de turism susţin că la rezervările făcute din timp, personalele nu plătesc mai mult pentru aceleaşi servicii, pentru care în lunile noiembrie, decembrie, preţurile vor fi automat mai mari. Totodată un preţ bun pentru destinaţiile din afara ţării este garantat, în primul rând, de costul biletelor de avion, care, luate din timp, pot coborî costul total al sejurului cu până la 50%.

Crăciun în Maramureş
Unele dintre cele mai căutate şi apreciate destinaţii turistice în perioada sărbătorilor de iarnă sunt satele din Maramureş. Locuri în care tradiţiile s-au păstrat din vechi strămoşi. Aici se vizitează mănăstirile, ansambluri de arhitectură şi spiritualitate. Printre cele mai importante obiective de vizitat sunt mănăstirile Bârsana, Rohia şi Rohiţa, toate înconjurate de privelişti uimitoare. Vechile biserici din Maramureş sunt monumente înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO. În timpul vacanţei, în funcţie de locul unde vă cazaţi, puteţi alege un traseu care să includă vizitarea acestor locuri încărcate de frumuseţe şi spiritualitate.
Gorjenii care doresc să petreacă Crăciunul în Maramureş, pot achiziţiona pachetul de la agenţiile de turism din Târgu-Jiu.
La un hotel de 4 stele din Maramureş, pentru un pachet de 4 nopţi de cazare, demipensiune, mic dejun şi cină în stil bufet suedez plus prânz în ziua de Crăciun, seară de colinzi şi tradiţii în Maramureş, petrecere cu tombolă. De asemenea, pentru acces la piscina interioară cu apă încălzită se va plăti tariful de 1539 de lei. Iar la un hotel de 3 stele din Sighetul Marmaţiei, pachetul incluzând 3 sau 4 nopţi de cazare cu demipensiune sau pensiune completă, tăierea porcului şi evenimente folclorice, se va plăti 830 de lei pachet 3 nopţi şi 1045 pachet de 4 nopţi.

Revelion exotic 2015, un lux
Tour – operatorii din turism, oferă şi pachete turistice şi oferte în destinaţii exotice. La nivelul judeţului Gorj însă, cumpărătorii sunt foarte puţini sau inexistenţi. Republica Dominicana, Cuba sau Jamaica, recunoscute pentru plajele impecabile, voie bună şi mâncarea excelentă sunt unele dintre ele. Un sejur de şapte nopţi în aceste destinaţii, incluzând zbor din Bucureşti, transfer de la aeroport la hotel şi cazare cu All Inclusive începe de la 1900 euro de persoană şi poate ajunge la 2500 euro, limita maximă fiind practic imposibil de traşat, aceasta depinzând de preferinţele şi posibilităţile financiare ale fiecăruia.
Insulele Maldive din Oceanul Indian sunt o destinaţie dorită de românii cu dare de mână care visează la un loc special pentru trecerea în noul an. Tarifele pentru o vacanţă în care sa fii izolat de restul lumii pe propria insula înconjurată de apele calde ale oceanului încep de la 2700 euro de persoană, tarif care include zbor din Bucureşti cu o singură escală, transfer de la aeroport şi cazare de şase nopţi în camera dublă cu mic dejun sau demipensiune, la un hotel de 4 stele.
Pentru cei pretenţioşi, care îşi doresc cazare la un hotel de 6 stele cu servicii de pensiune completă (trei mese pe zi), tariful de persoană poate depăşi 5000 de euro. Un sejur la Banyan Tree Vabbinfaru 6* ce presupune cazare de 6 nopţi în cameră dublă Oceanview Pool Villa cu pensiune completă se ridică la 5700 euro/persoană, preţ care include zborul din Bucureşti, transfer cu barca de la aeroportul din Male la hotel şi cina festivă de Revelion.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here