Organigrama nouă la Motru! Consilierii ALDE, unul de PSRo și un independent au trădat alianța

651

În ședința extraordinară de Consiliu Local Motru de astăzi proiectul primarului Gigel Jianu privind aprobarea unei noi organigrame care privește înființarea a 5 noi posturi de șefi(administrator public, director economic, director tehnic și doi șefi serviciu) a fost votată. Asta, cu ajutorul consilierilor ALDE, Ion Popescu și Ion Cojocaru, acestora promițându-li-se postul de administrator public pentru un apropiat al lidrului ALDE Motru, a consilierului independent Sanda Ion, care ar viza, se vehiculează, postul de director economic pentru nora sa, și consilierul PSRo Cristian Rădulescu căruia i s-ar fi promis un post de șef în primărie, acesta urmând să rămână fără serviciu la UEF Motru. Proiectul a fost introdus astăzi pe ordinea de zi a unei ședințe de îndată, deși nu are caracter de urgență, el trebuind să fie supus la vot în ședință ordinară, deoarece vizează activitatea întregii primări.

La ședință au fost prezenți 11 din cei 19 consilieri, cei nominalizați, plus cei 6 ai PNL-ului și viceprimarul. Doar cel din urmă a votat împotrivă, după ce a adus la cunoștința tuturor că proiectul nu are caracter de urgență, a fost deja retras de pe ordinea de zi de două ori, ultima dată întâmplându-se asta de 29 iunie.

Cei care au trădat astăzi riscă să fie excluși din ALDE și PSRo, astfel aceștia urmând să-și piardă mandatele de consilieri. Discuții vor urma să aibă loc la nivel județean, pentru a se tranșa cât mai urgent această problemă. Trebuie subliniat că deși s-au primit asigurări, înaintea ședinței, din partea reprezentanților alianței, constituite la nivelul CL Motru, că nu vor vota organigrama, de această dată interesul personal a primat, iar o parte au trădat.

 

1 COMENTARIU

  1. Jianu guvernează in forță , astă este caracterul lui …..bătaie de joc la adresa cetățenilor…..afara din consiliul local cu trădătorii care votează pentru posturi plătite cu bani grei pe spatele cetățenilor!!!! De posturi de director si șefi servicii avem nevoie noi comunitatea orașului Motru ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here