Organigrama lui Pârvulescu, fără Liviu Andrei, dar cu fiul lui Golea

847

Noua organigramă a lui Eugen Pârvulescu, preşedintele de la CS Pandurii Lignitul, pentru clubul condus până nu demult de Marin Condescu nu va cuprinde în componenţa sa toate numele intens vehiculate, în ultimele luni.

Mai precis, nu va fi Liviu Andrei, subprefectul capitalei, el neavând şanse să se numere printre subalternii lui Pârvulescu la CS Pandurii Lignitul, deşi înalt funcţionarul public a fost la un moment dat în cărţile lui Condescu. Ovidiu Golea, implicat la Pandurii II, fiul sindicalistului Marin Golea, membru în AGA Pandurii din partea USMO, este, în schimb, în noua organigramă a lui Pârvulescu.
Fiul lui Marin Golea, jurist de meserie, va presta pe IT la Clubul Pandurii, el figurând în organigrama nouă a lui Eugen Pârvulescu. Întrebat ieri cum comentează încadrarea lui Golea la Pandurii, Pârvulescu s-a arătat ofuscat de întrebările jurnaliştilor despre organigramă. O atitudine similară a avut şi atunci când în discuţie a fost pomenit numele lui Liviu Andrei.
Jurnaliştii aşteaptă de ceva vreme organigrama lui Pârvulescu, mai ales că se aude că la club ar fi încadraţi noi angajaţi, unii cu susţinere sindicală, alţii cu suţinere politică, dar şi că organigrama prevede şi noi compartimente. Preşedinte CS Pandurii Lignitul a menţionat că în zilele următoare va apărea organigrama, vechea schemă dispărând de pe site-ul grupării.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here