Ordonanță militară: Restricții de circulație și magazine închise

2519

Ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, a emis sâmbătă seară o ordonanță militară prin este interzisă circulația pe domeniul public a grupurilor mai mari de 3 persoane. Totodată, sunt introduse recomandări de circulație pe timpul zilei, între orele 06.00 – 22.00. În schimb, pe parcursul nopții, recomandările devin obligații. În sensul în care este restricționată circulația, cu excepția motivelor profesionale și de sănătate, ajutorul urgent al altor persoane, plimbarea animalelor de companie sau sportul individual, nu de echipă, în apropierea locuinței. Măsurile se aplică începând cu data de 23 martie 2020, ora 22:00.

De asemenea, se suspendă activitatea comercială a mai multor tipuri de activități comerciale, cum ar fi cabinetele stomatologice sau magazinele din mall-uri, cu excepția celor care vând produse alimentare, veterinare, farmaceutice sau servicii de curățătorie. Măsura intră în vigoare de duminică, de la ora 22:00.

1 COMENTARIU

  1. peste noapte poti face o infectie la masea si unde te duci ? unde gasesti un cabinet stomatologic deschis ?e o mare tampenie ! bunicul meu a facut septicemie de la o masea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here