Orașul Tismana, supravegheat video

919

Un sistem modern de supraveghere video funcționează de luni, 2 mai, în orașul Tismana.
Șaisprezece camere de supraveghere și două camere de citire numere mașini au fost amplasate în cele mai importante intersecții din localitate, pe drumurile județene, naționale și comunale.
Autoritățile cred că în acest fel vor fi mult mai ușor de identificat autorii unor infracțiuni ori vor fi descurajate actele de vandalism.
„Siguranța noastră și a copiilor noștri este foarte importantă pentru liniștea familiilor care locuiesc în orașul Tismana.
Personal, împreună cu echipa mea din Primăria Tismana, considerăm că, pe viitor, prin realizarea acestui sistem de supraveghere integrat, vom descuraja orice infracțiune care aduce atingere siguranței și liniștii familiilor dvs., iar Orașul Tismana va fi un oraș protejat față de cei certați cu legea și bunul simț”, a anunțat primarul Narcis Petre Remetea.
Sistemul, spun autoritățile, respectă reglementările în vigoare, fiind montate la toate intrările din oraș și în dreptul fiecărei camere a unor panouri de avertizare și informare care anunță că orașul Tismana este supravegheat video.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here