Oprea, liderul UNPR, la prima vizită în Gorj, după pandemie

2944

Generalul Gabriel Oprea, lider al UNPR, a fost prezent vineri și sâmbătă în județul Gorj la invitați președintelui UNPR Gorj, Sorin Lăcatusu, membru al BPN central. S-a vizitat Parcul Coloana Infinitului, unde generalul și secretarul general al UNPR, Nuțu Fonta, au fost întâmpinați cu pâine și sare, după care delegația de la București a fost cazată la Peștișani la Pensiunea ,,La Moară”. A doua zi, a avut loc ședința UNPR în incinta Muzeului Județean Al.Ștefulescu de la Târgu-Jiu, Oprea discutând cu membrii de partid despre revenirea UNPR pe scena politică. De altfel, partidul este în reorganizare iar Oprea Gabriel se va ocupa direct de revigorarea structurilor de partid pentru 2024.

,,A fost o onoare pentru noi prezența președintelui Gabriel Oprea în județul Gorj dar și a domnului secretar general al UNPR.
S-a discutat la Târgu-Jiu despre situația economică a României, despre războiul de la granița cât și probleme organizatorice. Domnul președinte Oprea va mai veni în Gorj în perioada următoare”, a declarat președintele Sorin Lăcatusu, de la UNPR Gorj.
Liderul partidului şi-a exprimat aprecierea pentru specialiştii UNPR care au activat sau activează în administraţia locală din judeţul Gorj, precum şi în domeniul militar, subliniind că România are nevoie de specialişti în instituţiile statului, de oameni care îşi fac datoria cu onoare. Gabriel Oprea a precizat faptul că, în toată activitatea sa, UNPR a pus pe primul plan românii, bunăstarea lor, asigurarea unui echilibru politic, social şi economic.
„România este parte a Uniunii Europene, iar nivelul de trai al cetăţenilor săi trebuie să fie acelaşi cu cel al celorlalţi cetăţeni europeni.
Este inacceptabilă ideea unei Europe cu două viteze. Şi România contribuie la bugetul Uniunii Europene.
Cotizăm, nu stăm cu mâna întinsă. De aceea, este important ca autorităţile, instituţiile statului să gestioneze corect aceste aspecte, în beneficiul românilor.
Autorităţile trebuie să aibă o atitudine fermă şi, atunci când este necesar, să bată cu pumnul în masă pentru ca România să fie tratată corect”, a declarat preşedintele UNPR.
A.S.

1 COMENTARIU

  1. Iar a apărut căprarul asta cu specialiști lui să salveze România?Crede că am uitat când el sarea dintr-o barca in altă, când la psd, când la PNL, când la PDL ul basescian in funcție de cine îi da un ciolan mai gros de ros. Tovarășul să ne lase în pace, nu vrem sa mai auzim de el și specialiștii lui în frunte cu fisu pe care vrea să-l lanseze în politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here