Olimpiada Naţională de Pedagogie – Psihologie, la Târgu-Jiu

623

Colegiul Naţional “Spiru Haret” din municipiul Târgu-Jiu va găzdui, săptămâna viitoare, Olimpiada Naţională de Pedagogie – Psihologie, la care sunt aşteptaţi circa 200 de elevi de la liceele pedagogice din ţară.

În perioada 6 – 9 aprilie 2015, la Colegiul Naţional “Spiru Haret” din Târgu-Jiu se va desfăşura Olimpiada Naţională de Pedagogie – Psihologie. În această perioadă, în municipiu sunt aşteptaţi aproximativ 200 de elevi, 40-50 de profesori şi 49 de membri ai comisiei naţionale. Deschiderea festivă va avea loc luni, 6 aprilie, la ora 17.30, în amfiteatrul Colegiului Naţional “Spiru Haret”. A doua zi se va desfăşura proba scrisă, urmând ca rezultatele să fie afişate miercuri. Tot în aceeaşi zi vor putea fi depuse şi contestaţiile. Festivitatea de premiere se va desfăşura joi, 9 aprilie, începând cu ora 10.00, în amfiteatrul Colegiului Naţional “Spiru Haret”.

10.000 de lei de la Consiliul Local
Întrucât fondurile alocate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice pentru organizarea olimpiadei sunt insuficiente, conducerea unităţii de învăţământ a solicitat sprijinul Primăriei Târgu-Jiu. Luni, în cadrul şedinţei de Consiliu Local, a fost aprobată alocarea sumei de 10.000 de lei Colegiului Naţional „Spiru Haret” în vederea organizării olimpiadei.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here