Olga Velcev vrea să afle cum a murit fiul ei

608
Mama lui Costea Velcev rămâne în continuare nelămurită în privinţa felului în care fiul ei a murit la Rânca. Femeia le-a declarat jurnaliştilor din Constanţa că nu înţelege cum de au rămas hăinuţele băiatului de 7 ani întregi, iar din el au fost găsite doar fragmente. Olga Velcev caută răspunsuri la o serie de întrebări, poliţiştii spunând că fragmentele umane au fost găsite în hainele băiatului, lângă izvorul de pe Valea Dâlbanului.

Poliţiştii nu pot spune deocamdată cum a murit băiatul pentru că nu au încă rezultatele necropsiei făcute la Bucureşti de medicii legişti.

Unul dintre pădurarii care a participat la căutările lui Costea, Valter Tomescu, din Novaci, este convins că resturile umane au fost aduse în Valea Dâlbanului în ultimele două săptămâni. Tomescu a participat împreună cu jurnaliştii şi alţi pădurari la căutările din zona respectivă, zonă în care se află un bârlog de urs, fără ca în acea zi să fi existat vreo urmă sau miros de cadavru pe valea pârâului amintit. Pădurarul din Novaci e de părere că, în acest context, băiatul a murit în altă parte şi a fost târât până la pârâu de animalele sălbatice, cel mai probabil o vulpe. Tomescu spune că vulpile sunt cele mai mari devoratoare de cadavre, spre deosebire de urs, care consumă aşa ceva doar când îi este foarte foame, lucru care nu se întâmplă prea des vara, mai ales că în zona Rânca sunt mai multe stâne cu oi.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here