Ofertat de Pandurii

417

Oficialii celor de la Pandurii sunt foarte aproape de a numi noul antrenor, după ce nu l-au convins pe Edi Iordănescu să mai continue la gruparea gorjeană.
În aceste condiții, cele mai mari șanse de a semna cu Pandurii le are Mircea Rednic, fostul antrenor al celor de la Dinamo. Conducerea clubului din Târgu Jiu se pare că a rezolvat problemele financiare din moment ce i-au propus ”Puriului” un contract peste ultima ofertă pe care tehnicianul a primit-o de la Dinamo înainte să plece.
Rednic nu a fost de acord cu suma de 10.000 euro pe care a primit-o din partea lui Ionuț Negoiță, sumă la care se mai adăugau alte bonusuri, și a preferat să plece.
În cazul în care Rednic va declina oferta, atunci gorjenii se vor orienta spre un antrenor străin.
„O să le dau raspunsul cât mai repede, până diseară. Ținând cont că joacă și în cupele europene, chiar m-au surprins și îi mulțumesc lui Narcis că s-a gândit la mine, că o echipa ca Pandurii oferă mai mult decât oferă Dinamo… Cu naționala nu a fost nicio discuție, nu m-a contactat nimeni. Eu am spus că orice antrenor român își dorește să antreneze la națională, dar n-am spus că eu vreau. Eu i-am cerut lui Narcis timp până sambata, mi-a zis că vrea cât mai repede, că echipa e în cantonament fără antrenor… N-am ce jucători să iau de la Dinamo, sunt sub contract, au un lot, o strategie”, a spus Rednic la DigiSport.

Ads by Internet PROTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here