Oferta de perfecţionare a cadrelor didactice, lansată de CCD

368

Casa Corpului Didactic şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj au lansat ieri Oferta de formare continuă şi perfecţionare a cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar gorjean, pentru anul şcolar 2012-2013.

Acţiunea a avut loc la Colegiul Economic “Virgil Madgearu” din Târgu-Jiu, în prezenţa inspectorului şcolar general adjunct Marius Badea, a directorului Casei Corpului Didactic Ileana Mitelea, a inspectorului şcolar compartimentul perfecţionare şi a întregii echipe a Casei Corpului Didactic(CCD). Cu această ocazie s-a desfăşurat şi consfătuirea anuală a responsabililor cu dezvoltarea profesională din unităţile şcolare. Ordinea de zi a întâlnirii de lucru a constat în: prezentarea raportului de activitate al CCD Gorj pe anul şcolar 2011-2012; metodologii din Legea Educaţiei Naţionale care vizează domeniul “formare continuă şi perfecţionare a cadrelor didactice”; lansarea Ofertei de formare continuă şi perfecţionare a cadrelor didactice. Oferta a fost elaborată în urma unei diagnoze interne şi externe privind nevoia de formare a cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar gorjean.
Acţiunea s-a dovedit a fi utilă participanţilor având în vedere schimbările prevăzute în noile metodologii elaborate de MECTS care reglementează activitatea de perfecţionare a cadrelor didactice.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here