Ofensivă de pluton, defensivă de carton! Pandurii a remizat la UTA după un meci nebun

560

Pandurii şi UTA s-au întâlnit în derbiul suferinţei din liga secundă. Altă dată, două formaţii cu pretenţii, bănăţenii şi gorjenii înregistraseră, până la ora meciului, rezultate ce-i apropiau mai mult de eşalonul trei decât de promovare. A fost primul joc din campionat condus de Marcel Ploaie şi Dorian Gugu, lăsaţi la cârma echipei după plecarea lui Adrian Iencsi. Meciul a început cum nu se putea mai bine pentru vizitatori. Pe o ploaie măruntă, Dodoi s-a descurcat excelent în careu după ce Rus a deviat o minge din aut, l-a păcălit pe Scutaru, şi l-a învins pe Grahovac cu un şut la colţul scurt. În minutul 27, gorjenii au fost din nou aproape de a marca, dar centrarea lui Şut a fost respină in extremis. A fost acţiunea ce a anunţat golul al doilea. Dodoi a obţinut o lovitură de la 11 metri după un contact cu Manea, iar Ciprian Rus a transformat lovitura de pedeapsă (`30). Fostul pandur Hlistei putea să reducă din avantaj, dar a ratat incredibil din câţiva metri (`33). Din nefericire, UTA a revenit în joc înainte de pauză. Defensiva gorjenilor a stat foarte rău la un corner, iar Florea a marcat nestingherit, după o deviere a lui Curtuiuş. Hlistei a reuşit egalarea în minutul 52, după o acţiune personală spectaculoasă. Gazdele puteau să treacă în avantaj în minutul 64, dar Stanca a intervenit bine la o “bombă” expediată de Alin Cîrstocea. Apărarea pandurilor a arătat de Divizia C pe finalul meciului, iar în atac Şendroiu a fost singurul care a mai mişcat. În schimb, arădenii au irosit oportunităţi imense prin Curtuiuş şi Ciucă, în două rânduri. Ca să fie “meniul complet”, Homei a provocat un penalti în mintutul 85, dar Stanca a intuit colţul, şi a salvat mingea trimisă de Burlă. La cum a arătat, Pandurii este departe de aspiraţiile conducerii, iar obiectivul realist pare menţinerea în liga secundă.

UTA Arad – Pandurii Târgu Jiu: 2-2 (1-2)
UTA: Grahovac – Al. Manea, Scutaru (`33, Polgar), Ciucă, Burlă – Jorza, Cîrstocea, Hlistei (`65, Strătilă) – Stahl (`77, D. Toma), D. Florea – Curtuiuş (cpt.). Rezerve neutilizate: Barna – Păcurar, Adili, Dinculescu. Antrenor: Cristian Todea.
Pandurii: Rz. Stanca (cpt.) – Vodă, D. Lung, Homei, Vasilescu – Brînzan, Raiciu – Şut (`46, Şendroiu), D. Pîrvulescu, Dodoi (`75, Durkovic) – Cip. Rus (`85, Dănăricu). Rezerve neutilizate: D. Popescu – Turda, Celea, Tudoran. Antrenor: Marcel Ploaie.

Liga 2 / Etapa 11
Chindia Târgovişte – Sportul Snagov 1-0
Metaloglobus Bucureşti – FC Argeş 1-1
Academica Clinceni – Dacia Unirea Brăila 2-1
CS Baloteşti – Luceafărul Oradea 2-2
CS Afumaţi – Foresta Suceava 2-2
Dunărea Călăraşi – Ştiinţa Miroslava 6-0
Olimpia Satu Mare – ASU Politehnica Timişoara 0-2
AFC Hermannstadt – Ripensia Timişoara 2-0
UTA Arad – Pandurii Târgu Jiu 2-2
Luni, 9 Octombrie
CS Mioveni – ASA Târgu Mureş 17:30

Clasament Liga a 2-a, Etapa 11
1. AFC Hermannstadt 28
2. Dunărea Călăraşi 25
3. Chindia Târgovişte 21
4. FC Academica Clinceni 21
5. ASA Târgu Mureş 18
6. Ripensia Timişoara 17
7. CS Mioveni 17
8. FC Argeş 16
9. ASU Politehnica Timişoara 16
10. Sportul Snagov 15
11. Dacia Unirea Brăila 14
12. Pandurii Târgu Jiu 13
13. CS Afumaţi 13
14. Olimpia Satu Mare 13
15. Metaloglobus Bucureşti 12
16. UTA Arad 11
17. Ştiinţa Miroslava 8
18. Foresta Suceava 8
19. Luceafărul Oradea 7
20. CS Baloteşti 7

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here