Obiectivul viitorilor parlamentari PSD Gorj: continuarea investițiilor în infrastructura rutieră

1544

Parlamentarii PSD din județul Gorj s-au implicat activ în vederea modernizării infrastructurii rutiere din județ, atât în perioada în care Partidul Social Democrat s-a aflat la guvernare, cât și din opoziție. Printre cei mai activi parlamentari s-a aflat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, care, la acest capitol, în mandatul 2016-2020, și-a propus realizarea a două obiective în Gorj și anume Drumul Expres Târgu Jiu-Craiova și reabilitarea DN 67D, Târgu-Jiu – Baia de Aramă.
În ceea ce privește Drumul Expres Craiova-Târgu Jiu, un proiect de suflet al deputatului Mihai Weber, pentru care acesta s-a bătut în ultimii ani, a avut alocată de către Guvernul PSD finanțarea pentru elaborarea proiectului tehnic și de execuție, dar a fost uitat prin sertare, în guvernarea PNL, în ciuda numeroaselor promisiuni ale premierului Ludovic Orban.
Județul Gorj este unul mono-industrial, a cărui economie gravitează în jurul activității Complexului Energetic Oltenia, entitate economică pe care guvernul Orban plănuiește, de altfel, să o destructureze. Prin urmare, acest Drum Expres este singura variantă viabilă pentru ca județul Gorj să atragă mai mulți investitori, astfel încât să se dezvolte economic și social. Realizarea acestei investiții este prioritară pentru viitorul deputat Mihai Weber și a echipei cu care va merge în Parlamentul României.
De asemenea, deputatul Mihai Weber a oferit sprijin pentru reabilitarea DN 67D, Târgu-Jiu – Baia de Aramă, proiect deja finalizat.
Investiția reprezintă rodul unei bune colaborări dintre parlamentarul PSD, primari și cetățeni din județul Gorj. La începutul anului 2019, mai mulți locuitori din Runcu, Lelești, Peștișani, Arcani, Tismana, Padeș i-au solicitat deputatului Mihai Weber, în vederea urgentării începerii reabilitării DN 67D. Acesta le-a promis că va face tot ce îi stă în putere pentru a grăbi începerea lucrărilor, iar astfel, în toamna anului 2020, a fost finalizată reabilitarea acestui tronson. Important este că la 200 de ani de la începutul Revoluției lui Tudor Vladimirescu din 1821, vom putea ajunge la Padeș pentru a rememora și celebra Proclamația de la Padeș pe o infrastructură rutieră modernizată.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here