O stradă din Rânca, oglinda spartă a primarului Leuștean

3568

Strada pe care se află biserica din stațiunea montană Rânca, mai multe cabane, dar și cunoscutul Hotel Mina, artera fiind aflată în administrarea Primăriei Novaci, este complet distrusă. Gilort este numele străzii de care nu îi pasă absolut deloc primarului orașului Novaci, Dumitru Leuștean, asta spre disperarea proprietarilor de cabane din zonă, care și-au pierdut încrederea că drumul spre proprietățile lor va arăta omenește vreodată.

Strada Gilort din stațiunea montană Rânca este neasfaltată. Până aici nimic ieșit din comun pentru stațiunea care este pe jumătate cartier, interesantă este însă groapa care se întinde pe jumătatea drumului de pământ și gura de canalizare care tronează deasupra așa-zisei părți carosabile.
Strada din Rânca este rușinoasă, mai ales pentru administrația Leuștean care ar fi trebuit să-i acorde un minim de atenție.
De altfel, simpla denumire de stradă a acestei artere este prea mult, atât timp cât orice turist temerar își poate rupe oricând piciorul pe Gilort și nicidecum pe drumeție pe munte.
Cabanierii de pe strada în cauză sunt dezamăgiți de situație, spun că liberalul Dumitru Leuștean nu a făcut nimic pentru ei, pentru confortul turiștilor lor ori pentru taxele și impozitele pe care ei, anual, le plătesc primăriei.
În strada ruptă din filmele de groază s-au băgat bani în schimb, iarna, la deszăpezirile încredințate cu larghețe de prim-vicepreședintele PNL Gorj afaceriștilor apropiați.
În ceea ce privește alegerile locale care bat la ușă, pe 27 septembrie, strada Gilort din stațiunea montană Rânca va arăta ca în fotografiile ce vă sunt prezentate de Gorjeanul, singurii care pot taxa indolența, nepăsarea și dezinteresul lui Leuștean fiind doar cabanierii de pe Gilort.
ANAMARIA STOICA

3 COMENTARII

  1. Bine punctat dna.Stoica. De7 ani de cand locuiesc pe această stradă,nu a arătat altfel.Domnul prim.Leuștean ( care de alt fel este dr.in drumuri) nu a făcut nimic in acest sens. Nu avem cum să l taxăm la alegeri ,pt. că singurul locatar al străzii cu mutatie aici , sunt decat eu subsemnatul.

  2. Și totuși, dacă fiecare concesionar, din zona, ar fi pus o roaba de piatra pe drum, acum ar fi arătat ca… o masa de biliard și nu s-ar mai fi „plans” ! Taxa pe concesiune o încasează Obștea, nicidecum Primăria Novaci și ei chiar nu au nici o obligație? Aveti răbdare, la anul, Ranca va avea cu totul alta fata, când D-nul Primar Leuștean se va ocupa personal și de Ranca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here