O nouă sesiune de contractare pentru specialităţi clinice şi paraclinice

555

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj anunţă o nouă sesiune de contractare pentru specialităţi clinice şi paraclinice. Furnizorii de servicii medicale care doresc să intre în relaţie contractuală cu CJAS Gorj trebuie să depună cererile şi documentele necesare la sediul Casei, în data de 8 decembrie, între orele 08.30-14.30.

Lista furnizorilor acceptaţi la contractare va fi afişată în data de 11 decembrie, ora 9.00. În aceeaşi zi, până la ora ora 15.00 se pot depune eventuale contestaţii legate de acceptarea sau neacceptarea lor la contractare. Rezultatele eventualelor contestaţii vor fi afişate în data de 12 decembrie.
Informaţii detaliate privind contractarea şi documentele care trebuie anexate se pot obţine de la sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj, sau la numărul de telefon 0253223940 / 0253223950 int 3021, sau accesând site-ul www.casgorj.ro.
Conducerea CJAS Gorj anunţă că nu vor fi acceptaţi la contractare cererile care nu au anexate toate documentele prevăzute, în ordinea stabilită şi afişată pe site-ul instituţiei, certificate de conformitate cu originalul prin semnătura reprezentantului legal şi ştampila furnizorului. Termenul limită pentru încheierea contractelor este 14 decembrie.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here